Bu hafta vizyona girenler- 18 Ocak

Bu hafta vizyona girenler- 18 Ocak

Celal ile Ceren, Bitik Şehir (Broken City) ve Mamá bu haftanın yenileri..

Celal ile Ceren, Bitik Şehir (Broken City) ve Mamá bu haftanın yenileri...

Şahan Gökbakar’ın ağabeyi yönetmen Togan Gökbakar’la birlikte kurdukları yapım şirketi Çamaşırhane’nin ilk filmi olma özelliğini taşıyan Celal ile Ceren, sinemada Recep İvedik karakteriyle özdeşleşen Şahan Gökbakar’ı bu kez farklı bir rolde karşımıza çıkarıyor. Filmde kendisine eşlik eden Ezgi Mola’nın canlandırdığı Ceren karakterinden uzun bir beraberliğin ardından ayrılan ve bu ayrılık sonrasında Celal’in tekrar birleşme çabalarını anlatan film ikilinin başlarından geçen komik maceraları anlatıyor. Celal ile Ceren, Gökbakar tarafından ise “aşk komedisi” olarak niteleniyor.


Mamá

Andres Muschietti’nin aynı isimli kısa filminden uzun metraja taşınan Mamá, kısa filmi gördüğü en korkunç sahnelerden birine sahip kısa film olarak niteleyen Guillermo del Toro’nun yapımcılığında kotarıldı. Annelerini kaybettikten sonra vahşi ormanda tek başlarına büyüyen iki kız kardeşin, daha sonra yeni bir çift tarafından evlat edinilmesinin ardından yaşanan korku dolu anlara odaklanan film, kızları yalnız başına bırakmayan karanlık bir annenin himayesi altında geçiyor. Oscar sezonunun flaş isimlerinden Jessica Chastain ile Nikolaj Coster-Waldau’nun evli çifti canlandırdıkları filmde küçük oyunculara Megan Charpentier ile Isabelle Nelisse hayat veriyor. İzlemeyenler 3 dakikalık orijinal kısa filme de mutlaka göz atmalı...


Bitik Şehir (Broken City)

Russell Crowe’un New York Belediye Başkan’ı Nicholas Hostetler karakterini canlandırdığı Bitik Şehir (Broken City)’de ünlü oyuncuya özel dedektif Billy Taggart rolünde Mark Wahlberg eşlik ediyor. Catherine Zeta-Jones ise Hostetler’in kendisini aldattığından şüphelendisi eşi Cathleen’e hayat veriyor. Hostetler tarafından tutulan Taggart zamanla kendisini bir komplonun içinde bulacaktır. Son olarak The Book of Eli filminde izlediğimiz Hughes kardeşlerden Allen Hughes’ün ilk solo çalışması olan Bitik Şehir’in senaryosunun altında Brian Tucker’ın imzası bulunuyor. Çoğu New York’ta çekilen filmin kurgusu ise “Sosyal Ağ (The Social Network)” ile Oscar ödülü kazanan Atticus Ross, Claudia Same ve Leo Ross eşliğinde yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.