Bozüyük’te Miniklere Spor Eğitimi

Bozüyük’te Miniklere Spor Eğitimi

Bozüyük Hayme Ana Anaokulu öğrencileri, Tekke Mahalle Konağı’ndaki spor salonunu ziyaret ederek, sağlıklı yaşam için spor, düzenli ve dengeli beslenme konularında bilgi aldı.Minik öğrenciler, Okul Müd...

Bozüyük Hayme Ana Anaokulu öğrencileri, Tekke Mahalle Konağı’ndaki spor salonunu ziyaret ederek, sağlıklı yaşam için spor, düzenli ve dengeli beslenme konularında bilgi aldı.

Minik öğrenciler, Okul Müdür Vekili Mihriban Kılıç ve öğretmenleri ile birlikte Tekke Mahalle Konağı’nda hizmet veren spor salonunu ziyaret etti. Burada öğrencilere düzenli ve dengeli beslenme konularında bilgi verilerek sabah kahvaltısı ve sütün çocuk gelişimdeki önemi anlatıldı. Uzman eğitmenler tarafından miniklere fiziksel gelişimleri için önemli olan spor hareketleri öğretilerek basketbol, voleybol, yüzme, atletizm, jimnastik, tenis ve güreş gibi temel spor dalları fotoğraflar eşliğinde anlatıldı. Miniklerin boy ve kilo ölçümlerinin de yapıldığı ziyarette minik öğrenciler fitness aletlerini de tanıma fırsatı elde ederken spor aletlerini eğitmenler eşliğinde kullandılar.

Spor merkezi ziyaretinde sporla ilgili bilgiler edinen, öğrenirken eğlenen minik öğrencilere ziyaretin sonunda meyve suyu ve kek ikram edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.