Bozoğlu, olaylara tepkili

Bozoğlu, olaylara tepkili

2008-2009 futbol sezonunda 1. Amatör kümede mücadele eden ve geçtiğimiz hafta oynanan Demirspor maçıyla lige veda eden Ortaköyde sinirler gergin.

Ortaköy’de oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle maçın hakemi tarafından tatil edilen Ortaköy Belediyespor-Demirspor maçıyla ilgili olarak ev sahibi takımın Kulüp ve Belediye Başkanı Cevat Nuri Bozoğlu, sert tepki gösterdi. Bozoğlu yaptığı açıklamada, “Öncelikle, çıkan olaylar nedeniyle Konya spor kamuoyundan özür diliyoruz. Dört yıl önce kurulan bir kasaba takımıyız. Gerek kasaba, gerek Konya ve gerekse Türk futboluna karınca kararınca hizmet etmek amacıyla yola çıktık. İki yıl üst üste centilmenlik kupası alan bir takımız. 2008 yılında ASKF’nin verdiği Yılın Enleri ödülünde, Yılın En İyi Yöneticisi seçildim. Sezon başında olay çıkaran antrenörümün görevine derhal son verip, başka bir antrenörle yola devam ettim. Akşehir’i 1. Amatör Kümede temsil eden tek takımız. Tüm zor şartlara rağmen, mücadelemizi sürdürdük. Tesis ve saha bakımından en iyi konumda olan kulüplerden birisiyiz” dedi.

Bozoğlu konuşmasına devamla, “Son maçımızda, karşımıza provakatör bir hakem çıktı. Önce iki oyuncumuzu kırmızı kartla oyundan attı, ardından verdiği iki uydurma penaltıyla tamamen çökmemizi sağladı. Daha sonra yine bir oyuncumuzu, kırmızı kart göstererek saha dışına gönderdi. Bunlar spora yakışmayacak şeyler. Sezon boyunca galibiyet alamamış bir takım, son dört hafta içerisinde üç galibiyet alıyorsa, bu düşündürücüdür. Sonuçta spor yapıyoruz ve hak etmediğimiz şekilde küme düşürülmeye çalışılıyoruz. ASKF dışında herkesin bize cephe aldığını görüp, üzüntü duyuyoruz. Ligde kalmamamız için her şey yapıldı” ifadelerini kullandı. Ortaköy Belediyespor Kulüp ve Belediye Başkanı Cevat Nuri Bozoğlu, takımı ligden çekmeyi düşündüğünü ve bu şartlarda mücadelenin anlamsız olacağını da sözlerine ekleyip, “Acilen bir genel kurul yapıp, ligden çekilmeyi ciddi olarak düşünüyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.