Bozkırlılar İstanbul’da buluştu

Bozkırlılar İstanbul’da buluştu

Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, piknik şöleni düzenleyip gurbette Bozkırlıları bir araya getiren Bozkırlılar Derneğ Başkanı Mustafa Göksu’ya ve dernek yönetimine teşekkür etti.

Bozkırlılar İstanbul’da bir araya geldi. ‘Büyük Bozkırlılar Piknik’ şölenine katılan Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, piknik şöleni düzenleyip gurbette Bozkırlıları bir araya getiren Bozkırlılar Derneğ Başkanı Mustafa Göksu’ya ve dernek yönetimine teşekkür etti.

Karabulut, birlikteliğin, beraberliğin ve dayanışmanın tüm Bozkırlılar arasında artarak devam etmesini temenni etti. Bozkırlılar ile aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirten Başkan Karabulut, “Biz bugün burada, sadece bir şenlik gerçekleştirmiyoruz. Bugün burada, el ele tutuşarak, gönül gönülle vererek; yıllardır bir arada yaşama kültürünün en nadide temsilcisi olan Bozkırlıların, bu kültürü asla bırakmayacağının, kardeşliğimizin ve beraberliğimizin asla bozulmayacağının da mesajını veriyoruz. Bozkır’da belediye başkanı olarak değil de bir kardeşinizin olduğunu her zaman yanınızda olduğumu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Şenlikte etli pilav ikramlarından sonra Bozkır Kaşık Ekibinin gösterileriyle program sonlandırıldı.

Piknik etkinliğine Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, Ahırlı Belediye Başkanı Ali Üzlük, Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik, Bozkırlılar Vakfı Başkanı Kamil Bilgin ve vatandaşlar katıldı.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.