Bozkır ve Hadim kongreleri yapıldı

Bozkır ve Hadim kongreleri yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanlığı 4. Olağan İlçe Kongreleri kapsamında Bozkır ve Hadim ilçelerinde seçim heyecanı vardı

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanlığı 4. Olağan İlçe Kongreleri kapsamında Bozkır ve Hadim ilçelerinde seçim heyecanı vardı. İlk kongresini Emirgazi ve Halkapınar ilçelerinde gerçekleştiren AK Parti İl Teşkilatı Bozkır ve Hadim ilçelerinde de tek listeyle seçim yaptı.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in koordinesinde gerçekleştirilen kongrede açılış konuşması yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, kongrenin Bozkır ve Hadim ilçelerinin yanı sıra Konya’ya hayırlı olmasını diledi. Başkan Sorgun, “AK Parti Konya İl Teşkilatı olarak ilçelerimiz için kongre sürecini önceki gün Emirgazi ve Halkapınar ile başlattık. Hizmete talip olan arkadaşlarımızın tek liste ile girdikleri bu seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde ilçe başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve il delegelerimiz seçilmiştir. Bu tabloyu bugün de  Bozkır ve Hadim ilçelerinde görmekteyiz. Hamdolsun ki yine tek liste ve birlik beraberlik görüntüsü var. Teşkilat mensuplarımız da çok iyi bilmektedir ki bu bir gönül işidir, bu bir hizmet yarışıdır” dedi.

Başkan Sorgun’un ardından konuşan Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Kerim Özkul da, “Biliyorsunuz partimizin 9. İktidar yılını tamamladık. Bu süreç içerisinde sağlıktan, eğitime, ulaşımdan, tarıma her alanda birçok köklü hizmetlere imza attık. Sağlıkta devrim yaptık. Şimdi 2023 vizyonuyla yeni bir sürece giriyoruz” diye konuştu.

KABAKÇI: “DEVLET VE MİLLET BULUŞTU”

 

Ardından konuşmasını yapan AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Mustafa Kabakcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti iktidarı ile Türkiye'de çok şeyin değiştiğini söyledi. Devletle milletin buluştuğunu belirten Kabakçı,“Bu buluşma ile büyük bir lider bölge ülkesi oluştu. Bu çalışmalar da gösteriyor ki millet AK Partinin arkasında durmaya devam ediyor. Oy oranları da bununun delilidir. Millet neden AK Parti’yi tercih ediyor? AK Parti ile neler değişti? Bunların cevabı çok basit. Değişmeler devam edecek. Allah izin verirse Ankara ile bağladığımız hızlı treni Manavgat’a da bağlayacağız. Şu anda Mavi tünelde bin 54 metrelik mesafe kaldı. İnşallah Gembos’tan aldığımız suyu önce Beyşehir gölüne oradan Suğla depolama alanına daha sonra Apa’ya daha sonra da Hotamış Depolama Alanı’na indireceğiz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından gerek Hadim’de gerekse de Bozkır’da birlik ve beraberlik içerisinde seçimlere geçildi. Tek liste ile gerçekleşen seçimlerde Hadim İlçe Başkanlığına Saffet Duran,  Bozkır İlçe Başkanlığı’na ise Mehmet Demirel seçildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.