Bosna Hersek Semt Polikliniği törenle açıldı

Bosna Hersek Semt Polikliniği törenle açıldı

Konya Beyhekim Devlet Hastanesi Bosna Hersek Semt Polikliniği düzenlenen törenle açıldı.

Polikliniğin açılış törenine; Vali Aydın Nezih Doğan, AKP Konya Milletvekilleri Prof. Dr. Sami Güçlü, Hüsnü Tuna, Ali Öztürk, Mustafa Kabakcı, Selçuklu Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, Meram ilçe Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Bosna Hersek Semt Polikliniği açılış töreninde konuşan Vali Aydın Nezih Doğan, “Ülkede iyi bir yönetme organizasyonu varsa orada kaliteli hizmet vardır. Ama bunun da üstünde olan bir durum vardır. Bu da ülke insanına gelecek adına umut verebilmektir. Halkımız genel olarak yapılan hizmetlerden memnun. Ülkemizde sağlıkta dönüşüm politikası iyi yönetiliyor. Beyhekim Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak hizmet yürütecek olan polikliniğimiz halkımıza kaliteli hizmet vermesini istiyoruz” diye konuştu. Yapılan hizmetin Bosna Herkes Mahallesi vatandaşları için mutluluk verici bir durum olduğunu dile getiren Konya Milletvekili Sami Güçlü de “Polikliniğin açılışı öncesi vatandaşlarla konuşma imkânım oldu. Halk Beyhekim Devlet Hastanesi’ne ulaşım sorununun olduğunu ve uzun bir süredir çözülmediğini söyledi. Halkımız çözülmeyen ulaşım sorunundan şikâyetçi. Bu sorunun en kısa sürede çözülmesi için yetkili mercilere durumu ileteceğim” ifadelerini kullandı.
‘SAĞLIKTA HİZMET KALİTESİNİ ARTIRIYORUZ’
Şehre kurulan semt polikliniklerine bir yenisini eklediklerini söyleyen Dr. Hasan Küçükkendirci, “Şehrimizin ihtiyaç duyulan noktalarına semt polikliniği kuracağız. 7, 8 yıl önce vatandaşlarımız SSK önlerine sabahın erken saatinde gelerek muayene olmak için sıraya giriyorlardı. Artık sağlık merkezlerini vatandaşlarımızın ayağına getiriyoruz. Hizmetlerimiz insan merkezlidir. Her geçen gün sağlıkta hizmet kalitesini artıyoruz. Sağlık hizmetlerimizde özel sektör gibi hareket ediyoruz. Yakın bir zaman içinde mahallemize Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin polikliniğini de açacağız” dedi.
Beyhekim Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökhan Darılmaz ise poliklinikte insanların büyük hastaneye ihtiyaç duymadan kaliteli hizmet verileceğinin sözünü verdi. Beyhekim Devlet Hastanesi Bosna Hersek Semt Polikliniği, dahiliye, çocuk hastalıkları, göğüs hastalıkları, cildiye, göz, ortopedi, kulak burun boğaz, genel cerrahi, nöroloji, kadın hastalıkları ve doğum polikliniğinden oluşan branşlarıyla vatandaşlara hizmet verecek. Vatandaşlar ayrıca polikliniğin ücretsiz servisinden yararlanabilecek. Bosna Hersek Semt Polikliniği’nin açılışı öncesi Vali Aydın Nezih Doğan, polikliniğin tamamlanmasına yardım eden işadamı Mehmet Kızılkaya’ya yardımlarından dolayı plaket takdim etti. Bosna Hersek Mahalle Muhtarlığı adına Milletvekilleri Mustafa Kabakcı ve Hüsnü Tuna polikliniğin açılışında büyük emekleri olan Dr. Hasan Küçükkendirci’ye ve Op. Dr. Gökhan Darılmaz’a teşekkür plaketi verdi.
MUSTAFA AKÇA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.