Borussia Dortmund-galatasaray Maçı 21.45'te Başlıyor

Borussia Dortmund-galatasaray Maçı 21.45'te Başlıyor

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, gruptaki 4. maçında bugün deplasmanda Almanya'nın Borussia Dortmund takımı ile karşılaşacak. Mücadele Star TV'den naklen ekranlara gelecek.Almanya'nın Dortmund şehrindeki BVB...

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, gruptaki 4. maçında bugün deplasmanda Almanya'nın Borussia Dortmund takımı ile karşılaşacak. Mücadele Star TV'den naklen ekranlara gelecek.

Almanya'nın Dortmund şehrindeki BVB Stadion Dortmund'da TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'ndan Pavel Kralovec yönetecek. Roman Slysko ve Martin Wilczek'in yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Antonin Kordula, ilave yardımcı hakemleri ise Radek Prihoda ve Michal Patak olacak.

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon kötü bir performans ortaya koyan ve ilk maçta ancak 1 puan alabilen Galatasaray, Borussia Dortmund maçında, bu sezon ilk galibiyetini almaya çalışacak. İkisini evinde oynadığı geride kalan 3 maçında 1 puan toplayabilen, son iki maçında ise Arsenal'e 4-1, Borussia Dortmund'a da 4-0 gibi farklı skorlarla mağlup olan Galatasaray, Almanya'da gurbetçi taraftarların önünde bu kez kazanmak için sahaya çıkacak.

Signal Iduna Park'ta 21.45'te başlayacak mücadeleyi STAR TV canlı olarak ekranlara getirecek. Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin zorlu Borussia Dortmund maçında şu muhtemel 11'i sahaya sürmesi bekleniyor: Muslera, Tarık Çamdal, Chedjou, Semih Kaya, Alex Telles, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Bruma, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz.

Ev sahibi Borussia Dortmund'un ise Galatasaray'ın karşısına, Weidenfeller, Piszchek, Subotic, Soktaris, Durm, Kehl, Bender, Mikhitaryan, Kagawa, Reus ve Aubameyang muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

MELO VE DZEMAİLİ CEZA SINIRINDA

Bu arada Galatasaray'da, Borussia Dortmund maçı öncesi Felipe Melo ve Blerim Dzemaili sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Şampiyonlar Ligi'nde yapılan 3 maçta 2'şer sarı kart gören iki oyuncu, Dortmund maçında da sarı kart görmeleri halinde, Galatasaray'ın Anderecht ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecekler.

ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU'NDA SON DURUM

Öte yandan Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda geride kalan 3 maç sonunda Borussia Dortmund 3'te 3 yaparak gol yemeden 9 puan topladı ve liderlik koltuğuna oturdu.

İngiltere temsilcisi Arsenal ise aldığı 2 galibilyet ve 6 puanla ikinci sırada bulunuyor. Anderlecht ve Galatasaray ise kendi aralarında 1-1 berabere kalarak aldıkları birer puanla 3 ve 4. sırayı paylaşıyorlar.

D Grubu'nda oynanan maçlarda alınan sonuçlar, son puan durumu, kalan maçların programı ise şöyle;

16 Eylül 2014 Salı

Galatasaray - Anderlecht: 1 – 1

Borussia Dortmund – Arsenal: 2 – 0

1 Ekim 2014 Çarşamba

Arsenal – Galatasaray: 4 – 1

Anderlecht - B.Dortmund: 0 – 3

22 Ekim 2014 Çarşamba

Galatasaray - Borussia Dortmund: 0 – 4

Anderlecht – Arsenal: 1 – 2

PUAN DURUMU

TAKIMLAR O G B M A Y AV P

B.Dortmund 3 3 0 0 9 0 9 9

Arsenal 3 2 0 1 6 4 2 6

Anderlecht 3 0 1 2 2 6 -4 1

Galatasaray 3 0 1 2 2 9 -7 1

KALAN MAÇLARIN PROGRAMI

Yarın

21.45 Borussia Dortmund - Galatasaray

21.45 Arsenal - Anderlecht

26 Kasım 2014 Çarşamba

Anderlecht - Galatasaray

Arsenal – Borussia Dortmund

9 Aralık 2014 Salı

Galatasaray - Arsenal

Borussia Dortmund – Anderlecht

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.