Borcumuz 158  Milyon 970 Bin TL

Borcumuz 158 Milyon 970 Bin TL

Başkan Hilmi Kulluk Kongrenin kapanışında yaptığı konuşmada günedeme ilişkin soruları yanıtladı. Kulluk kulübün mali durumu ile ilgili bilgi verirken günecl borcun 158 Milyon 970 Bin Tl olduğunu söyledi

 

Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk kongrede şunları söyledi: “Biz, taraftarımız ile iç içe olmak istiyoruz. Bizim kapımız herkese açık. Yönetim kurulundan bazı arkadaşlarımız ayın belli günlerinde gerçek Konyaspor ve Konyaspor’un marka değerini yükseltecek taraftarlarımızla bir araya gelecek. Bu konunun üzerinde arkadaşlarımız çalışıyor. Taraftarlarımızın istek, talep ve şikayetlerini arkadaşlarımız dinleyecek ve ona göre kendimizce isteklerin ve taleplerin yerine getirilmesi adına çalışmalarımızı yapacağız. Ayrıca 2 yılda sporcu ödeneklerinden kaynaklı kur zararı 29 milyon 338 bin lira oldu. 33 milyon 274 bin 568 liraya biz Konyaspor’u Fatih Yılmaz beyden görevi devraldık. Şuanki mevcut borç 158 milyon 970 bin. Bu borç, 2-3 yılda kapatılacak gibi değil. Herkesin buna alışması gerekir. Bu borçların ödenmesi için çok büyük başarıların ve şampiyonlukların olması gerekir. Bütün kulüplerin borcu önümüzdeki süreç için artacağa benziyor. 3 yıl sonra bu sadece Konyaspor için değil, bütün takımların bir gerçeği olacak. Konyaspor’un toplam borcu için 4 yıllığına bir yapılandırma yapıldı. Gecikmiş bir yapılandırma borcumuz da bulunmuyor. Bakan Murat Kurum beyin ve Konya Büyükşehir Belediyesi’nin aracılığıyla 20 milyon 388 bin liralık 1 yıllık sponsorluk anlaşması yaptık. Geçen yıl 83 milyon civarında bir transfer limitimiz vardı. Bu sene 79 milyon 700 bin TL transfer limiti verildi.”

“BEN DE İNSANIM HATA YAPMIŞ OLABİLİRİM”

“Bakın öyle bir zaman gelir ki bu çark tıkanır” diyen Kulluk, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu anlamda Konyalı sanayicilerimizden de destek bekliyoruz. Bu iş sadece bakan beyin, belediye başkanlarının ya da Konyaspor yönetiminin sırtından yürütülemez. Artık bıçak kemiğe dayandı. Belediyemizden bundan sonrası için de maddi olarak çok büyük bir destek çıkacağını zannetmiyorum. Yapacaklarını zaten bu süreçte yaptılar. Hep beraber proje üretelim. Konyaspor hepimiz için bir değer. Konyaspor, sadece Hilmi Kulluk’un değil. Ben, bir insanım. Benim de hatalarım olabilir. Ben de hata yapmış olabilirim. Eleştirilere de açığım ama haksız ve bel altı eleştirilere karşıyım. Bu böyle bilinsin, herkese kapım da açık. Gelin hep birlikte birleşelim, aklın yolu birdir.”

EMRE ÖZGÜL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum