BOPu kurmaya çalışıyorlar

BOPu kurmaya çalışıyorlar

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Ebubekir Saydam, ABD ve İsrailin Büyük Ortadoğu Projesini kurmaya çalıştığına dikkat çekerek, Müslümanlara oyuna gelmeyin çağrısı yaptı

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları üyesi gençler önceki akşam Şelale Park’ta bir araya gelerek Ortadoğu’da yaşanan olaylar ve Libya’da yaşanan zulümle ilgili basın açıklaması yaptı. Partili gençler, zulmü eleştiren sloganlar attı.

 

Grup adına basın açıklamasını yapan Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı ve milletvekili aday adayı Ebubekir Saydam, son aylarda İslam coğrafyasında meydana gelen olayları ilgiyle takip ettiklerini belirterek, “İslam coğrafyasında halk hareketi olarak başlayan olayların gerçekten halkların refah ve saadetine sebep olmasını canı gönülden temenni ediyoruz. Yalnız burada bir gerçeği tekrar vurgulamak istiyoruz. Hepinizin malumu olduğu üzere ABD İslam coğrafyasında bulunan 22 ülkeyi güya demokratikleştirmek adına Büyük Ortadoğu Projesi’ni uygulamaya koymuş ve eş başkanlığına da Başbakan Erdoğan’ı getirmiştir. Diğer taraftan Siyonist İsrail’in Nil Nehri ile Fırat Nehri arasında kalan bölgede Büyük İsrail Devleti’ni kurmak için büyük çaba sarf ettiği ve bu idealleri için nasıl kan döktüğünü hepimiz bilmekteyiz. Bütün bu sebeplerden dolayı öncelikle İslam ülkelerinde yaşayan Müslüman kardeşlerimizi uyanık olmaları konusunda uyarıyoruz: Ey İslam ülkeleri bilesiniz ki, sizin topraklarınızın üzerinde herkesten önce İsrail’in ve ABD’nin planları var. Sakın ha oyuna gelmeyin” diye konuştu.

 

LİBYA’DAKİ VAHŞET SON BULSUN

 

Libya’da yaşanan gelişmelerin tam bir vahşet olduğunu söyleyen Ebubekir Saydam, “Daha bir hafta önce açıklama yapan Sayın Başbakanımız ‘Ne işi var NATO’nun Libya’da, böyle bir şey olamaz’ demişti. Aradan  gün geçmeden önce gemileri yola çıkardı. Sonra da bir gecede tezkereyi meclisten çıkardı. Bu ne sirke, bu ne lahana turşusu” dedi. Dünyanın gözü önünde Fransa, İngiltere ve ABD’nin Libya’ya bomba yağdırdığını ifade eden Saydam, “Güya Libya’daki halk hareketine yardımcı oluyorlarmış, güya Libya’nın demokratikleşmesine özgürlük veriyorlarmış. Libya’da bulunan petrol rezervlerinin hiç önemi yok değil mi ey ABD? Zaten Irak’ı demokratikleştirmiştiniz, milyonlarca Müslüman kardeşimizi şehit ederek. Petrol kuyularına hortumları bağlayıp sömürmek hiç aklınızdan geçmedi değil mi Fransa? Zaten yıllardır İslam ülkelerini sömüren de siz değilsiniz” diyerek Ortadoğu’da yaşanan sorunlara tepki gösterdi. Bu olaylar karşısında İslam ülkelerinin halen sessiz kalmasına da bir anlam veremediklerinin altını çizen Ebubekir Saydam, “Siyonist İsrail güdümünde oynanan bu oyunlara neden sessiz kalınıyor? Biliyoruz ki en son batı zihniyeti Irak’a, Afganistan’a demokrasi getirmişti. Bu demokrasi binlerce annemizin, bacımızın namusunu kirletti, masum kardeşlerimizi çocuk, kadın demeden şehit etti. Demokrasi bu mudur?” ifadelerini kullandı.

 

BİZLER KUKLA OLAMAYIZ

 

Libya’yı gasp etmek için çıkan NATO birliklerine yine tezkereyle onay verenin bu hükümet olduğunu yineleyen Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Ebubekir Saydam, “6 asır dünyaya adaletle hükmetmiş ecdadımızın torunları olarak bizler kukla olamayız. Batılı güdümünde zalimlerle aynı safta duramayız. Kaddafi’yi indirip, huzur getireceğiz diyen NATO’ya nasıl güvenebiliriz. Müslüman kardeşlerimizin kanları akıtılırken, zalimler, Siyonistler adım adım Büyük Ortadoğu Projesi’ni gerçekleştirirken, Türkiye’de de ahlak ve maneviyat yok olmanın eşiğine gelmişken, fakirlik, yoksulluk gündemden uzaklaştırılırken, milletimize sesleniyoruz: Artık uyanma vaktidir. Birlik olup yaşanabilir bir Türkiye’yi ve yeni bir dünyayı D-8’le yeniden inşa etme vaktidir” diyerek sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.