Bölücüler azdırıldı

Bölücüler azdırıldı

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, “Hükümet payandası altındaki idareciler bölücü terör örgütü yandaşlarına ses çıkarmamakta, eylemlerine gözlerini kapamaktadır. Hükümetin basiretsiz tutumu yüzünden bölücüler azdı” dedi

Konya Ülkü Ocakları tarafından Gençlik Şöleni 100. Yıl Kapalı Spor Alanı'nda gerçekleştirildi. Şölende Sanatçı Ahmet Şafak da konser verdi. Geceye Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP İl Başkanı Murat Çiçek, Konya Ülkü Ocakları Başkanı Alper Gedik ve MHP il yönetimi, ilçe ocak başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda Ülkücü genç katıldı. Şölende bir konuşma yapan Genel Başkan Olcay Kılavuz. “Anadolu bozkırının merkezi olan Konya’mız derin bir tarihi geçmişe sahiptir, UNESCO tarafından dünya kültürel miras listesine alınan ve en eski yerleşim birimlerinden olan Çatalhöyük buradadır, Konya; Sultan Alparslan’ın Anadolu’da ilk hakim olduğu bölgelerdendir, Konya; Türkiye Selçuklu Devleti’nin başkentidir, Konya; arifler Sultanı Mevlana’nın, Gönüllerin fatihi Şems’in ebedi istiratgahıdır, Konya; Karamanoğulları Beyliği’nin kalbidir, Konya; Fatih’in mirasıdır; Özetle Konya; 1000 yıldır Türk toprağı, onun evlatları da özbeöz Türk milletinin mensuplarıdır” dedi.

ÜLKEMİZ ZOR GÜNLERDEN GEÇİYOR

Ülkemiz ve bölgemiz dar bir boğazdan geçmektedir” diyen Kılavuz, şunları söyledi: “Hükümetin teröre ve teröriste müsamahası hududu aşmış, Hal; müsamahadan adeta sempati beslemeye varmıştır. Böylelikle eli kanlı terör örgütü mensupları ülke içerisinde rahat şekilde hareket etmekte, Dilediği eylemleri dilediği yer ve zamanda gerçekleştirebilmektedir. Son olarak bir polisimizin şehit olduğu Sultan Ahmet’teki elim terör saldırısı bu müsamahanın bir sonucudur. Bu müsamaha metropollerde sürmekle beraber üniversitelerde de karşımıza çıkmaktadır. Hükümet payandası altındaki idareciler bölücü terör örgütü yandaşlarına ses çıkarmamakta, eylemlerine gözlerini kapamaktadır. Bundan fırsat bulan bölücü sempatizanlar, sözüm ona kendi hakimiyetlerini oluşturmaya çalışmakta; Ülkücü öğrenciler hedef alınmaktadır. Oyun belli, piyonlar sahnededir. Lakin Milliyetçi-Ülkücü hareketin vakar ve feraseti onların bu oyunlarını al aşağı etmektedir. Bu anlamda, Lider ülke Türkiye hedefinin mimarları olan sizler, tahriklere kapılmadan hareket edecek. Cevabınızı alanınızdaki üstün gayretler ve başarılarla vereceksiniz. Kaybedecek zaman, boşa geçirilecek dakika kalmamıştır.”

ÜLKÜCÜLERİN SORUMLULUĞU ARTTI

Ülkücülerin sorumluluğunun her güçün arttığını dile getiren Kılavuz, “Türkistan, Kerkük, Musul, Halep, Gazze, Arakan, Saraybosna bizleri beklemektedir. Sorumluluğumuz büyük, yükümüz ağırdır, Allah’a çok şükür ki imanımız da buna mukabil kuvvetlidir. Cenab-ı Allah kutlu yürüyüşümüzde, desteklerini bizden ayırmasın, Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Bu duygu ve düşüncelerimle hepinizi selamlıyor, Sözlerimi merhum Necip Fazıl’ın şu dizeleriyle bitirmek istiyorum; Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın! Sağolun. Var olun. Allah’a emanet olun. Ne mutlu Türküm diyene!” ifadelerini kullandı. Genel Başkan Olcay Kılavuz’un konuşmasını tamamlamasının ardından sanatçı Ahmet Şafak, türkü ziyafeti sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.