Bolu Belediyesi Zabıta Ekipleri Eğitiliyor

Bolu Belediyesi Zabıta Ekipleri Eğitiliyor

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline yönelik meslek içi eğitim programı başladı. Görevli tüm personel 4 hafta sürecek ve gruplar halinde yapılacak derslerde mesleki bilgi ve iletişimde verimli...

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline yönelik meslek içi eğitim programı başladı. Görevli tüm personel 4 hafta sürecek ve gruplar halinde yapılacak derslerde mesleki bilgi ve iletişimde verimlilik konularında eğitime tabi tutulacak.

Bolu Belediyesi’nde görevli personele yönelik hizmet içi eğitimler devam ediyor. Halkın sağlığı, huzuru ve esenliği için 24 saat görev yapan Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, hizmet içi eğitim programı kapsamında eğitim almaya başladı. 4 hafta sürecek eğitim ile müdürlük bünyesindeki tüm görevli personel gruplar halinde ‘mesleki bilgi’ ve iletişimde verimlilik konularında bir dizi eğitime tabi tutulacak.

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürü Hamdi Öztürk, eğitim programı hakkında bilgiler vererek, “Dünya ve turizm şehri olma yolunda büyüyen ve gelişen Bolu’muzda değerli halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda 4 hafta sürecek bir ‘hizmet içi eğitim programı’ düzenledik. 4 hafta sürecek bu eğitim ile personellerimizin tamamı ‘mesleki bilgi’ ve ‘iletişimde verimlilik’ konularında bilgilendirilecek. Eğitim sayesinde görevli personelimizin mevcut donanımı daha üst seviyeye çıkarmayı ve vatandaşlarımızla olan iletişimlerini arttırmayı amaçlıyoruz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.