Bolu Belediye Başkanı Yılmaz Hastaların Sorunlarını Yerinde Görüyor

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz Hastaların Sorunlarını Yerinde Görüyor

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 8 aileye ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletirken, yakınları vefat eden 2 aileye de taziyede bulundu. Başkan Yılmaz, “Eskiden hasta vatandaşa ilk önce Bağkur’lu mu y...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 8 aileye ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletirken, yakınları vefat eden 2 aileye de taziyede bulundu. Başkan Yılmaz, “Eskiden hasta vatandaşa ilk önce Bağkur’lu mu yoksa SSK’lı mısın diye sorarlardı. Şimdi ise evde bakım hizmetlerinden bahsediliyor” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, hastaların ve yakınlarına imkânlar dâhilinde desteğe hazır olduklarını söylerken, görevli belediye personellerinden de hastaların tedavi süreçlerini takip etmesini istedi. Ziyaretler esnasına maddi zorluk çeken bazı hastaların Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yararlanma imkânına sahip olup olmadığı tespit edilirken, heyette yer alan İl Sağlık Müdürü Arık, sağlık hizmetleri ile ilgili hasta ve yakınlarına bazı sorular sordu. Hastaların, gerek evde bakım hizmetleri gerekse diğer sağlık hizmetlerinden memnuniyetini belirtmesi üzerine Başkan Yılmaz, “Eskiden hasta vatandaşa ilk önce Bağkur’lu mu yoksa SSK’lı mısın diye sorarlardı. Şimdi ise evde bakım hizmetlerinden bahsediliyor. Devletimizin geldiği noktaya bakar mısınız” dedi.

Başkan Yılmaz’a ziyaretlerde İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ve Çocuk Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Metin Tahaoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr. Taner Laçin, Sosyal Hizmet Merkezi Seçkin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Turgut Ergül, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel de eşik etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.