Boğulmaktan son anda kurtuldu

Boğulmaktan son anda kurtuldu

Beyşehir ilçesinde, kıyısı yer yer buz tutmuş olan göle giren bir kadın, su içerisinde çırpınırken boğulmaktan son anda kurtarıldı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kıyısı yer yer buz tutmuş olan göle giren bir kadın, su içerisinde çırpınırken boğulmaktan son anda kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, Beyşehir Gölü kıyısında akşam saatlerinde suda boğulmak üzere olan bir kadının yardım feryatlarını duyan gençler, durumu polise haber verdi. Alaaddin Keykubat Adası'nın hemen yanındaki göl sahiline polisin yanı sıra, itfaiye ve 112 görevlileri de sevk edildi. Göle giren bir polis memurunun, görevlilerin ve vatandaşların da yardımıyla kıyıya çıkardığı elbiseleri sudan sırılsıklam olan kadın, battaniyeye sarılarak ambulansla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Acil serviste yapılan araştırmanın ardından gölde boğulmak üzereyken kurtarılan kadının aynı hastanede doğum servisinde kalan N.U. (30) olduğu tespit edildi. Kadının önceki gün sezaryenle gerçekleşen operasyonun ardından bir erkek çocuğu dünyaya getirdiği, bebeğinin daha sonra sağlık nedenleriyle Konya'ya sevk edilmesinin ardından depresyona girdiği ileri sürüldü. Doğum sendromuna girdiği belirlenen kadının refakatçi olan kız kardeşinin de, olay sırasında polise hastanede kaybolan ablasını aradığı yönünde bilgi verdiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.