Bodrum’da Adnan Şenses'in Adına Fen Laboratuvarı Açıldı

Bodrum’da Adnan Şenses'in Adına Fen Laboratuvarı Açıldı

Adnan Şenses’in kızı Arzum Şenses Alkuş, babası Adnan Şenses anısına Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaptırdığı fen laboratuarın açılışını gözyaşları içinde yaptı.Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ünlü sanatçı Adnan Şenses’in...

Adnan Şenses’in kızı Arzum Şenses Alkuş, babası Adnan Şenses anısına Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaptırdığı fen laboratuarın açılışını gözyaşları içinde yaptı.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ünlü sanatçı Adnan Şenses’in kızı babasının anısına Güvercinlik Mahallesi'nde bulunan Güvercinlik Sudi Özkan Ortaokulu'na fen laboratuvarı yaptırdı. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan fen laboratuarının açılışı bugün Adnan Şenses’in kızı Arzum Şenses Alkuş, eşi Rüştü Bülent Alkuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Okul Müdürü Tevfik Konya , okulda görev yapan öğretmenler ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.

Kurdela kesiminde kısa bir açıklama yapan Arzum Şenses Alkuş, eğitimin her zaman çok önemli olduğunu belirterek, “Eğitimsiz bir toplum bana göre bir hiç. Her zaman için kültürlü bir toplum olmamız gerekiyor. Gücü yeten herkesin devletten değil, milletten değil her şekilde destek olması lazım. İnşallah çocuklarımıza hayırlı ve faydalı oluruz. Çocuklar ülkemizin en önemli bireyleri. Atatürk'ümüzde eğitime çok önem ve destek veriyordu. Hayırlı olsun, diyelim. Bundan sonrada eğitim için desteğimi her zaman vereceğim.” dedi.

Açılış sonrası Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin’den teşekkür plaketi alan Şenses gözyaşlarını tutamadı. Şenses, Yeni açılan laboratuarda eğitim görecek olan öğrencilerin ilerde birer bilim adamı olarak Türkiye’yi temsil etmelerini temenni etti.

Adnan Şenses’in damadı Rüştü Bülent Alkuş laboratuvarın açılışının yeni eğitim ve öğretim yılına denk gelmesinin çok anlamlı olduğunu belirtti. Adnan Şenses’e rahmet dileyen Alkuş, çok mutlu olduklarını ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.