Bobo, Komisyon engeline takıldı

Bobo, Komisyon engeline takıldı

Beşiktaş Yönetim Kurulu, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek golcü oyuncusu Bobo ile yeniden masaya oturma kararı aldı

Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı oyuncunun menajeri Juan Figer'den alacağı komisyon ücretinde indirim talep ediyor. Figer alacağı fiyatı düşürürse Kartal, Bobo'ya yıllık 2,2 milyon Euro vermeye hazır. Beşiktaş'ta sezon sonu sözleşmesi bitecek Bobo'nun durumu hâlâ belirsizliğini koruyor.
Siyah-Beyazlı yönetimden iki aydır haber bekleyen golcü oyuncu, her fırsatta önceliğinin Beşiktaş olduğunu söylüyor. Futbol Komitesi de Bobo'nun Beşiktaş'ta forma giymeye devam etmesi konusunda sıkıntı yaşamıyor. Geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Bernd Schuster'in istifa süreci yaşanmasaydı Brezilyalı golcü ile masaya oturulacaktı. Süreç Schuster'den dolayı uzadı.
Futbol komitesi başkanı Serdal Adalı, Bobo'yu Beşiktaş'ın altyapısından yetişmiş oyunculardan farklı görmediklerini belirtti. Başarılı forveti mağdur etme gibi bir durumlarının olamayacağını kaydeden Adalı, bununla birlikte transferde uçuk rakamların telaffuz edilmeyeceğini söyledi.
Bobo'ya 2,2 milyon Euro vermeye hazır olan Beşiktaş'ı menajeri Juan Figer'in alacağı komisyon (imza parası) düşündürüyor. Mert Nobre'nin de menajerliğini yapan Figer'e bu transfer esnasında bir defaya mahsusluk komisyon ödemiş, bu rakamların toplamı da 2,5 milyon Euro yapmıştı. Siyah-Beyazlı yöneticiler, Menajer Figer'in talep edeceği rakamı aşağı çekmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Beşiktaş'ın belirlediği rakamlar üzerinden anlaşma sağlanamazsa Bobo ile yollar ayrılacak.
SPORTİNG LİZBON'UN GÖZÜ SAMBACI'DA
Portekiz'in Sporting Lizbon Kulübü dolaylı olarak Bobo'ya talip oldu. Lizbon'da başkanlığa aday olan Godinho Lopes golcü oyuncuyu seçim kozu olarak kullanıyor. Tüm bu gelişmelere rağmen Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş'tan vazgeçmiyor. Siyah-Beyazlı takım formasını 19 yaşında giymeye başladığına dikkat çeken Bobo, "Benim bu konuma gelmemde Beşiktaş'ın büyük katkısı var. Her zaman öncelik Beşiktaş'ın olacaktır. Umarım yönetim benimle tekrar devam eder. Ben sözleşme yapılmasını bekliyorum." sözleriyle beklentisini dile getirdi.
ZAMAN
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.