Bize verilen fırsatın değerini biliyoruz

Bize verilen fırsatın değerini biliyoruz

Konyasporun Antalyada yaptığı devre arası birinci ve ikinci etap kamplarının kadrosunda yer alan genç oyuncular, kendilerine bu fırsatı veren Teknik Direktör Giray Bulaka teşekkür ederken, tek düşüncelerinin bu kamp döneminde eksik yönlerini geliştirerek

Giray Bulak tarafından temsilcimizin Antalya’da başlayan devre arası birinci ve ikinci etap kamplarının kadrolarına çağrılan genç futbolcularımız, kendilerine verilen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirttiler. Kamp dönemindeki antrenmanlar ve oynanacak özel maçlarda kendilerini gösterme fırsatı bulacak genç oyuncular, bu nedenle antrenmanlarda bir hayli hırslı ve istekli görünüyorlar. Tek düşüncelerinin var olan eksiklerini geliştirerek uzun yıllar Konyaspor’a hizmet vermek olduğunu ifade eden genç oyuncular, “Öncelikle bize güvenerek buraya çağıran Teknik Direktörümüz Giray Bulak’a ve hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Bizim için her yönüyle faydalı bir kamp olacak. Gerek antrenmanlar, gerekse oynanacak özel maçlar bizim için farklı deneyimler ve tecrübe kazanma anlamına geliyor. Bize verilen bu şansı en iyi şekilde değerlendirmek ve burada kalarak uzun yıllar Konyaspor’a hizmet vermek istiyoruz” şeklinde görüş belirttiler. Yeşil-beyazlı ekibin, Antalya kampında PAF Takımımızdan Recep Aydın, İlyas, Oğuz, Rifat, Ahmet İçöz, Serhat, Feyyaz ve kaleciler Nazmi ile Fikret bulunuyor.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Antalya’da devre arası birinci etap kamp hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, sabah yaklaşık 1 saat 30 dakika süren bir antrenman yaptı.Kamelya World Selin Otel Sahası’nda saat 10:00’da başlayan antrenmana izinden dönen Kaue Da Silva, Milos Mihajlov ve kaleci Jefferson’da katılırken, bu oyuncular takımdan ayrı olarak düzkoşu ve açma-germe hareketleri yaptı. Hafif sakatlığı bulunan Cihan Haspolatlı ise fizyoterapist Mustafa Fedai yönetiminde takımdan ayrı çalıştı. Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan, pas çalışması ile devam eden antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.
YABANCILAR ANTALYA KAMPINDA
Fenerbahçe maçı sonrasında 9 gün izin verilen yabancı oyunculardan  Kaue Da Silva, Milos Mihajlov ve kaleci Jefferson, Pazar akşamı yeşil-beyazlı ekibin Antalya kampına katılarak, dün sabah ilk antrenmana çıktılar.  Konyaspor’un, Fenerbahçe ile 19 Aralık Cuma günü oynadığı 16.hafta maçının ardından 9 gün izin verilen yabancı oyuncular, yeşil-beyazlı ekibin Antalya kampına katıldı. İzinleri tamamlayıp Türkiye’ye dönen ve Pazar akşamı kamp yapılan Kamelya World Selin Otel’e yerleşen Kaue Da Silva, Milos Mihajlov ve kaleci Jefferson, sabah ilk antrenmanlarına çıktı. Kaleci Jefferson, Kaue Da Silva ve Milos Mihajlov takımdan ayrı olarak düzkoşu ve açma-germe hareketleri yaparken, bu isimlerden Milos Mihajlov, daha sonra yarı sahada yapılan çift kale maçta forma giydi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum