Bize her yer Konya

Bize her yer Konya

Tarihinde ilk kez Türkiye Kupası Finali oynayacak Atiker Konyaspor’u taraftarı maçın oynanacağı Eskişehir’de yalnız bırakmayacak. 10 binlerce Konyalı Yeni Eskişehir Stadyumunu doldurmak için Eskişehir’e akın etti

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Atiker Konyaspor için tüm Konya tek yürek oldu. Yeşil-beyaz sevdalısı 10 binlerce taraftar  tarihi maç için Eskişehir’e çıkartma yapacak.  Konya aşığı herkes nefeslerini tutup bu tarihi anı takip edecek.  Yeşil-beyaz sevdalıları bugün yüzlerce otobüs ve yüzlerce özel araç ile Eskişehir’e hareket etti.  Bugün Eskişehir’de adeta bir Konya günü yaşanacak.   Nalçacılılar Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Apalı, Konya’nın Eskişehir’e aktığını ve Atiker Konyaspor’un kupayı alacağına inandıklarını ifade etti.   Apalı, “İnşallah umutluyuz, taraftarın itici gücüyle bu maçı alacağımıza inanıyoruz. Eskişehir olması bizim şansımıza. Maç daha büyük bir stadyumda oynansaydı biz Konya şehri olarak orayı da doldururduk. En büyük hedefimiz Konyaspor taraftarının ne kadar centilmen olduğunu anlatmak, Mevlana hoşgörüsünü anlatmak. İnşallah iyi bir organizasyon ile bayram havasında bir final geçireceğiz. Kupayı alarak 3 senelik çıkışımızı taçlandırmak istiyoruz” dedi.      

ESKİŞEHİR’İN GÖNLÜ KONYASPOR’DAN YANA

Atiker Konyasporlu taraftarlar ile Eskişehirsporlu taraftarlar arasında var olan dostluk BUGÜN oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşmasında yeniden pekişecek. Eskişehirsporlu taraftarlar gönüllerinin Atiker Konyaspor'dan yana olduğunu ifade ederken Başakşehir'in de Anadolu takımı olduğunu kupanın her türlü Anadolu'da kalacağını açıkladı.

2013-2014 sezonunda Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda kupa finalinde Eskşehirspor, Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Galatasaray kazanırken Atiker Konyasporlu taraftarlar ise Eskişehir tribünlerin doldurarak kardeş takıma destek vermişti. 2 sezon ardından bu sefer Atiker Konyaspor, Eskişehir'de kupa finaline çıkacak. 31 Mayıs Çarşamba günü saat 21.30'da başlayacak mücadeleyi kazanan takım kupayı müzesine götürecek. Eskişehirspor taraftarının Atiker Konyaspor tribünlerini doldurarak destek vermesi bekleniyor.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.