Bitlis'te yol kesen PKK'dan yaylım ateşi

Bitlis'te yol kesen PKK'dan yaylım ateşi

Bitlis'te yol keserek kimlik kontrolü yapan PKK militanları bu esnada yoldan geçen polis aracını yaylım ateşine tuttular. Olayda polis memurunun omzundan yaralandığı belirlendi.

Hain terör örgütü PKK militanları Bitlis'te yol keserek kimlik kontrolü yaptıkları esnada polis aracını yaylım ateşine tuttular. Araç içerisinde bulunan bir polis memurunun ise silahlı saldırı sırasında omzundan yaralandığı bildirildi. Olaydan sonra kaçan teröristlerin yakalanması için ise operasyon başlatıldı.
 
Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan Buzlu Pınar mevkiinde PKK'lı militanların yol keserek kimlik kontrolü yaptıkları iddia edildi. Bu esnada yolda geçmekte olan bir polis memuru ile birlikte ailesinin de yanında bulunduğu araç teröristler tarafından yaylım ateşine tutuldu. Meydana gelen silahlı saldırıda omzundan yaralanan polis memuru kendi  imkanları doğrultusunda hastaneye giderek tedavi altına alındı.
 
Saat 08.00 sıralarında Diyarbakır karayolu üzerinde yaşanan olayda daha öncesinde de olduğu gibi bir grup terörist yoldan geçen araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Bu esnada bir polis memuru da aracı ve içerisinde 7 yaşındaki çocuğu ile beraber Van'a giderken yolun kesildiğini anlayınca uzaklaşmak istediği sırada bir anda yaylım ateşine tutuldu.
 
Polis memuru Mehmet Dağlı saldırı sırasında omzundan yaralanırken bölgede kimse olmadığından dolayı kendi imkanları ile hastaneye gitti. Olayın ardından yaralı polis memurunu hastanede Bitlis Valisi Ahmet Çınar ve Emniyet Müdürü Fatih Kaya ziyaret etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.