Bitlis Belediyesi’nden Yol Onarım Çalışması

Bitlis Belediyesi’nden Yol Onarım Çalışması

Bitlis Belediyesi, kış mevsiminde yağan yoğun kardan dolayı zarar gören kentin önemli güzergah ve bağlantı hatlarındaki yolların onarılması için çalışmalarına hız verdi.Bitlis Belediyesi Fen İşleri Mü...

Bitlis Belediyesi, kış mevsiminde yağan yoğun kardan dolayı zarar gören kentin önemli güzergah ve bağlantı hatlarındaki yolların onarılması için çalışmalarına hız verdi.

Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kış mevsimi sonrası bozulan yollarda asfaltlama, yama çalışmaları, yol kenarında bulunan kanalların temizlenmesi ve yağan kardan dolayı yol kenarında bulunan ve zarar gören demir korkulukları kaynaklama çalışmaları devam ediyor. Yollardaki karların erimesiyle çalışmalara başlayan ekipler, mahallelilerden gelen talepler doğrultusunda da çalışmalarına hız verdi. Kentin önemli güzergah ve bağlantı hatlarındaki caddelere öncelik veren ekipler, trafiğin yoğun olduğu caddelerde halkın ve esnafların olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını titizlilikle sürdürüyor. Ekipler, planlanan bölgelerdeki çalışmalarında belirlenen program dâhilinde tamamlayacak.

Bitlis Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi protokol yolunda devam eden asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Fen İşleri Müdürü Sertaç Buhan, burada çalışmalara ilişkin bilgilendirmede bulundu. İhtiyaç duyulan bütün cadde ve sokaklardaki çalışmaların sürdüğünü ifade eden Buhan, "Ekiplerimiz, kış mevsimi sonrası bozulan yollarda sıcak asfalt kaplama ve yama çalışmalarını sürdürüyor. Yaza hazırlık çalışmalarımız kapsamında, Bitlis genelinde daha güvenli ve daha rahat ulaşım olanakları sağlamak adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.