Bisikleti ile otobüse bindi olanlar oldu!

Bisikleti ile otobüse bindi olanlar oldu!

Hocafakıh-Tıp Fakültesi yönünde hizmet veren 1 Numaralı otobüste ilginç bir olay yaşandı. Bir genç, otobüse bisikleti ile binmek istedi.

Genç, bisikletini otobüsün içine aldı. Otobüsün içinde bulunan Büyükşehir Belediyesi 2 otobüs şoförü, gence bağırmaya başladı. Olaya daha sonra 42 DBF 90 plakalı otobüsün şoförü de dahil oldu. Otobüsün içinde bulunan bir şoför, "İn lan aşağıya" diye bağırarak, yolcuya sesisini yükseltti. Daha sonra şoför, gencin bisikletini alarak otobüsten şiddetli bir şekilde indirdi.  Tüm bunlar yaşanırken, otobüsün şoförünün gülmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Genç ise "Abi, bisiklet yasak değil. Ne diyorsunuz siz ya. Bisikletime dokunma"  diye tepkisini gösterdi. Otobüste bulunan bir vatandaş da gencin üstüne giden belediye şoförlerine "Otobüse bisiklet ile binmek yanlış. Fakat sizin üslubunuz çok daha yanlış oldu. Gence bağırdınız" dedi.

Daha sonra yoluna devam otobüs şoförü, "Allah'tan korkmayacaksın tokatı basacaksın bunun gibilere" diye serzenişte bulundu. Seyir halindeki otobüste bir olay daha yaşandı. Yaşlı bir amca ve beraberindeki kızı otobüse binmek istedi. Elkartları olmadığı için otobüs şoförü, yaşlı amcayı ve kızını otobüse almak istemedi. Yaşlı amca, "Elkartı olan varsa bassın, ben parasını vereyim. Yazık günah. Bunlar milleti ne hale sokuyorlar. Televizyonlarda belediye otobüsü şoförlerine uygulanan şiddet olaylarını görünce üzülüyordum. Demek ki bazen bazıları hak ediyormuş" şeklinde konuştu.   

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum