Birliğe ihtiyaç var

Birliğe ihtiyaç var

Konya Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına konuşan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Tacettin Çetinkaya, “Karışıklıklarla seçimlere gölge düşürmek isteyenler var. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var” dedi

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Tacettin Çetinkaya oyunu sabah saatlerinde Konya Anadolu Lisesi 1223 numaralı sandıkta oy kullandı. Sandık görevlileri ile tek tek tokalaşan Çetinkaya kabine girerek oy verme işlemini gerçekleştirdi. Oyunu kullandıktan sonra okul çıkışında konuşan Çetinkaya, seçimlerin hayırlara vesile olması temennilerini iletti. Seçimlerin barış ve huzur içerisinde geçmesini dileyen Çetinkaya, şöyle konuştu: “Kimsenin kimsenin oyuna müdahale edebilecek bir ortamı olmasın. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğu dönemde yaşıyoruz. Bombalamalarla, karışıklıklarla seçimlere gölge düşürmek isteyenler var. Türkiye önemli bir eşikten geçecek. Özellikle ülkemizde iç ve dış sorunlar var. Bu seçimler neticesinde bu sorunları çözecek bir anlayışın yapının kazanması lazım. Yeniden büyük Türkiye haline getirecek bir yapının oluşması lazım. Sürecin sağlıklı bir şekilde, kimsenin zarar görmeden sonuçlanması tek arzumuz. Seçimin selamet, huzur ve sükunet içerisinde geçmesini niyaz ediyoruz.”

Seçim öncesi barajı aşacaklarına gönülden inandıklarını ifade eden Çetinkaya, konuşmasına şöyle devam etti: “Barajı, önümüze konulan engelleri aşacağımıza yönelik inancımız tam. Tüm gönüllere girmeyi, sıkılmadık el bırakmamaya çalışarak seçimlere hazırlandık. Neticeyi Cenab-ı Allah bilir. Seçim ittifakı içerisinde iyi bir birliktelik oluşturduk. Birlikte rahmet var dedik. Bunun bereketini göreceğimize inanıyoruz. Bugün seçim günü. Herkes kendi düşüncesini sandığa aktaracak. Birtakım tahriklere kapılarak huzura gölge düşürülmemeli.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.