‘Birleşe birleşe Kazanacağız’

‘Birleşe birleşe Kazanacağız’

Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanlığı yönetim kurulu toplantısına katılan CHP Konya 1. sıra milletvekili adayı Av. Barış Bektaş, “Birleşe birleşe kazanacağız” mesajı verdi. Bektaş, sorunları çözeceklerini ifade etti

Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanlığı yönetim kurulu toplantısı parti il binasında gerçekleştirildi. Toplantıya konuşmacı olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya 1. sıra milletvekili adayı Av. Barış Bektaş davet edildi. Toplantıya ayrıca Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Hamza Okur, Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. CHP Konya 1. sıra milletvekili adayı Av. Barış Bektaş, önemli açıklamalarda bulundu.

adsiz.jpg

KONYA HALKI DA DEĞİŞİM İSTİYOR

CHP Konya 1. sıra milletvekili adayı Av. Barış Bektaş, toplantıdaki konuşmasına “Birleşe birleşe kazanacağız” diyerek başladı. Saha çalışmalarını hızlandırdıklarını, seçim için son düzlüğe girildiğini aktaran Bektaş, “Sahada ilgi gayet iyi. Çok büyük bir tepkiyle karşılaşmadık. İnsanlar, söylemlerimizi dinliyor, dertlerini bizlere anlatıyor. Ekonomi, vatandaşımızın belini bükmüş durumda. Hayat pahalılığı, can sıkıcı. Türkiye genelinde bir değişim ihtiyacı var. Bunu hissediyoruz. Konya'da da durum böyle. AK Parti'nin kalesi olarak gördüğü Konya 'Yeter artık' diyor. İnşallah Millet İttifakı olarak mecliste vekil sayımızı artıracağız. Birlikte Kemal Kılıçdaroğlu'nu da Cumhurbaşkanı seçtireceğiz” şeklinde konuştu.

KAZANACAĞIZ ŞÜPHEMİZ YOK

Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman ise şunları ifade etti: “Evet, gerçekten de öyle. Birleşe birleşe kazanacağız. 6'lı masa, önemli bir birliktelik sağladı. Millet İttifakı gelecek, kutuplaşma bitecek. Hiçbir insan görüşünü ifade ettiği için vatan haini ilan edilmeyecek. Millet İttifakı, insanlara umut oldu. Kazanımların korunması, daha da geliştirilmesi hususunda teminatlar verdi. Güzel bir birliktelik var. Saha çalışmalarında gerek Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı olarak gerekse de ilçe teşkilatları olarak adaylarımızın arkasındayız. Çalışmalarda her türlü desteği veriyoruz. Kazanacağız, şüphemiz yok.”

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum