Bir yılın stresini eğlenerek attılar

Bir yılın stresini eğlenerek attılar

Eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Ekol Kolejinin düzenlediği programda öğrencilerin birbirinden güzel etkinlikleri veliler ve misafirler tarafından ilgiyle izlendi

Eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Ekol Kolejinin düzenlediği programda öğrencilerin birbirinden güzel etkinlikleri veliler ve misafirler tarafından ilgiyle izlendi.  

Okulun salonunda düzenlenen Ekol Koleji’nin Yıl sonu programının açılış konuşmasını yapan Ekol  Koleji İlköğretim Müdürü Nursel Ergün, öğretim döneminde öğrencilerine en iyiyi ve en doğruyu vermeye çalıştıklarını belirterek, “Biz öğretmenler, gelişmenize etki eden faktörlerin, en etkilisiyiz. Bunun bilincinde olarak, birlikte çalıştığımız süre içinde, sizlere; en iyiyi, en doğruyu ve en güzelini vermeye çalıştık. Her insanın bir değer olduğu inancı içinde yeteneklerinizi ortaya çıkarıp, geliştirmeye gayret ettik. Çünkü bireylerin gizli kalan yetenekleri toplum için ziyan ve israftır. Esas olan, bireyin kabiliyetine göre yön verip, üretkenliğini sağlamaktır. Bu inançla eğer, hayatınıza bir pencere açıp, temelinize birkaç damla su, ufkunuza bir tutam ışık olduysak, ne mutlu bize… Bir yaşam merdivenine tırmanmaya başladığınız andan itibaren sizin için yeni bir hayat başlamaktadır. Geleceğinize bir ışık tutar umuduyla son bir ders olarak, bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Tüm yaşam sürecinin içinde sürekli okuyun, kendinizi çağın gerisinde bırakmayın. İlmin en doğru yol olduğu bilinci içinde olun” dedi. Konuşmaların ardından öğrenciler şiirler okudu, skeçler sundu. Mevsimler, meslekler ve Cumhuriyet Güneşleri gibi etkinliklerin ardından 1/A sınıfı korusunun söylediği türkülerden sonra halk oyunu gösterisiyle program sona erdi. Öğrencilerin başarılı olarak sergilediği yılsonu programı veliler ve misafirler tarafından ilgi gördü.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.