‘Bir kitapda, köydeki arkadaşımın olsun’

‘Bir kitapda, köydeki arkadaşımın olsun’

Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu öğrencilerinin kendi aralarında başlattığı Bir kitapda köydeki arkadaşlarımızın olsun proje çercevesinde topladıkları kitapları Çumra Taşağıl İlköğretim Okulu öğrenciler

 Çumra Kaymakamlığı’nda düzenlenen kitap teslim törenine Çumra Kaymakamı Adem Yazıcı, Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bülbül, Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Okay Baran ve öğrenciler ile katıldı. 
Çumra Kaymakamı Adem Yazıcı törende yaptığı konuşmada, “Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu öğrencilerini böyle anlamlı bir projeye imza attıkları için kutluyorum. Bu kitap kampanyası ile kardeşlik köprülerini kurmuş oldular. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.
Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Okay Baran da “Öğrencilerimizden gelen bu projeye okul idaresi olarak tam destek verdik. Öğrencilerimizin topladıkları kitapları temsili bir grup ile getirdik. Projemizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Taşağıl İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet İnan ise “Abdullah Aymaz ilköğretim Okulu öğrencilerinin bizleri düşünerek topladıkları kitapları hediye etmeleri çok mutlu etti. Biz de kütüphanemize koyarak öğrencilerimizin bu kitapları okumalarını sağlayacağız” dedi.
Protokol konuşmaların ardından Çumra Kaymakamı Adem Yazıcı, idareci, öğretmen ve öğrencilerle günün anısına fotoğraf çektirdi.
Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu idarecisi ve öğrencileri, Taşagıl ilköğretim Okuluna giderek topladıkları kitapları arkadaşlarına hediye etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.