Bir ihtimal daha yok!

Bir ihtimal daha yok!

Süper Lige tutunmanın hesaplarını yapan Konyaspor, bugün Antalyasporu konuk edecek.

Kartal’ın aklı burada, kulağı ise yarın Buca’dan gelecek iyi haberde olacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Hakem Abdullah Yılmaz

Konyaspor, bugün Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Atatürk stadındaki maç saat 16.00’da başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada, Abdullah Yılmaz düdük çalacak. Yılmaz'ın yardımcılıklarını İsmail Köse ve Serdar Diyadin yaparken, maçın dördüncü hakemi Murat Türker.
Ligin ikinci yarısında, geride kalan 10 hafta da galibiyet alamayan ve zor bir dönem geçiren Kartallar, bugün Antalyaspor’u yenerek hem ilk galibiyeti almayı ve hem de moral ve güven tazelemeyi amaçlamakta.  Konyaspor’da, Antalyaspor maçının hazırlıkları dün saat 16.00’da yapılan taktik antrenmanıyla tamamlandı.. Teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde yapılan çalışmaya, Mehmet Batdal, kaleci Orkun Usak ve Muamer Salibasic katılmadı.
6 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA
Konyaspor’da, bu üç futbolcu Antalyaspor kadrosunda yer almazken, uzun süredir takımdan ayrı kalan Bassem Abbas ile üç haftadır forma giyemeyen Montano bugünkü maçta ilk 11’de görev yapacaklar. Bu arada, Konyaspor’da, 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunmakta.. Peter, Abbas, Kere, Barbaros, Hakan ve Adnan sarı kart görmeleri halinde bir sonraki Trabzon maçında forma giyemeyecekler.  Bu nedenle bu futbolcular yönetici ve teknik adamlara tarafından sarı kart görmemeleri için uyarıldılar. Kartal’ın muhtemel 11’i şöyle. Pawelek- Hakan, Kere, Kamil Zayatte, Bassem Abbas- Gökhan, Ertuğrul, Adnan, Murat, Montano- Robak. 
GALİBİYETLERDE EŞİTLİK VAR
Futbolseverler, Konyaspor ile Antalyaspor arasında, bugün yapılacak karşılaşmayı kapalı tribünden 30, kale arkası tribünlerden 2, yeşil ve maraton tribünlerden ise 5 lira ödeyerek izleyebilecekler. Konuk takım bilet ücretleri de 5 lira olarak açıklandı.   
Konyaspor ile Antalyaspor, bugün süper ligde  6 kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce yapılan 5 maçın 2’sini Konyaspor; 2’sini Antalyaspor kazandı ve biri karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Konyaspor’un attığı 3 gole Antalyaspor 2 golle karşılık verdi.. Ligin ilk yarısında Antalya’da yapılan maçı ev sahibi ekip 1-0 kazanmıştı. 
ABDULLAH YILMAZ İLE 4. MAÇ
Konyaspor ile Antalyaspor arasında bugün yapılacak maçta düdük çalacak Trabzon bölgesi hakemi Abdullah Yılmaz, Kartal’ın bu sezon 4. maçına çıkacak. Abdullah Yılmaz,. Daha önce; Konyaspor’un İstanbul’da 1-0 yenildiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor, iç sahada 4-1 mağlup olduğu Fenerbahçe ve deplasmanda Sivasspor’a 1-0 kaybettiği maçlarda görev yapmıştı.
Bu arada, Fanatik Gazetesinin dünkü sayısında Abdullah Yılmaz’la ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.. Haberde, Konyaspor’un bir sonraki hafta Trabzonspor ile oynayacağı maç öncesi Trabzon bölgesi hakeminin Antalyaspor maçında görevlendirilmesinin yanlış olduğu vurgulandı. Konyaspor’da 6 futbolcunun sarı kart ceza sınırında bulunması ve bu futbolcuların Antalya maçında da sarı kart görmeleri halinde Trabzon maçında forma giyemeyecekleri ileri sürülen haberde, Yılmaz’ın Konyaspor-Antalyaspor maçında görevlendirilmesinin sıkıntı yarabileceği dile getirildi.    
PAWELEK’E YAŞ GÜNÜ KUTLAMASI
Konyaspor'a ara transferde Polonya'nın Wisla Krakow takımından transfer olan kaleci Mariusz Pawelek, 30.yaşını kendisi için düzenlenen sade bir törenle kutladı. Hazırlanan pastayı, takımın kötü gidişine Antalyaspor maçını kazanarak son vermesi ve sezon sonunda da ligde kalması dileğiyle kesen Mariusz Pawelek'e ilk parçayı takım kaptanlarından Ertuğrul Arslan ikram etti. Tecrübeli kaleci Mariusz Pawelek, daha sonra teknik direktör Yılmaz Vural, teknik ekip ve futbolcu arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.
BRANİMİR POLJAC’A ZİYARET
Konyaspor’da, geçtiğimiz sezon geçirdiği trafik kazası sonrasında tedavisine ülkesi Norveç'te devam edilen futbolcu Branimir Poljac'ı, Avrupa'da yaşayan Konyaspor taraftarları ziyaret edecek. 30 Mart 2011 Çarşamba günü gerçekleşecek ziyaret için organizasyonun eksiksiz olması adına gayret gösteren  HYPERLINK "http://www.konyasporluyuz.com" www.konyasporluyuz.com sitesi temsilcileri ve Avrupa'daki taraftarlar, Branimir Poljac'a ziyarette moral vererek son durumu hakkında bilgi edinecekler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.