Bir haftada yüz bin kişi ile görüştük

Bir haftada yüz bin kişi ile görüştük

12 Haziran seçimlerine çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren HAS Partide, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Hasan Sözüer yaptığı açıklamada Yoğun bir tempo ile seçim çalışmalarına devam etmekteyi

İlçe ve belde, esnaf, pazar, sanayi siteleri, ev ziyaretlerimiz yoğun bir şekilde devam etmekte. Ziyarette halkımızın sorunlarını dinleyen milletvekili adaylarımız HAS Parti’nin çözüm önerilerini halkımıza anlatmaktadır. Biz HAS Parti olarak 14 adayımızla, projelerimizi anlatmak için her gün ilçe ve taşrada çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bir haftada yüz bin kişiye ulaştık, on bin civarında iş yeri ziyareti gerçekleştirdik. Hedefimiz seçim yasakları başlamadan Konya’mızda çalınmadık kapı bırakmamak” diye konuştu.

Sözüer, “Adaylarımızın çalışmalarının yönlendiğini ifade ederek gelen raporlar sonucunda  “Esnafımız, özellikle vergi yükünün ağır olduğundan ve küçük esnafın ayakta durması için hükümetin politikalar üretmediğinden bahsediyor. Pazar esnafımız ise kredi kartının kullanımının artmasının pazarlara olan ilgiyi azalttığından bahsediyor. Adaylarımız ise vatandaşlarımıza çözüm yollarını anlatıyorlar” dedi. Halkın HAS Partiye gösterdiği ilgiden de bahseden Sözüer, “Halkımızın partimize bir teveccühü var. Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş Türkiye’nin en sevilen liderlerinden bir tanesidir. Halkımız Genel Başkanımıza güveniyor. HAS Parti olarak üslubumuz ve sorunları laf kalabalığı yaparak geçiştirmek yerine ortaya sunduğumuz çözüm önerilerimiz bizi diğerlerinden ayıran en önemli özellik” diyerek sözlerine son verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.