Bir Daha Karanlığa Gömülme

Bir Daha Karanlığa Gömülme

Bir Daha Karanlığa Gömülme

Ülkemizde yaşanan üzücü olayların artışına hep birlikte tanık olmaktayız. Bunlara karşı da elbette ki insanlık ve vatandaşlık görevimiz olarak tepki göstermekteyiz. Bir insanın tepkisi artarak bin insanın tepkisi sonra milyonları bulabilmektedir. Çünkü bu ülkede hep birlikte yaşamaktayız ve aynı olayları yaşamaktayız. ''Milletçe alkışlıyoruz'' reklam filmi de bundan doğmuştur. Filmin en önemli özelliğinden birisi de sorgulayan kesimin verilen mesajı tam ve net bir şekilde anlamış olmasıdır. Bütün yaşananlara göz yuman insanların bu reklam filminden bir şeyler anlaması elbette ki beklenemez.

Kısa Ve Öz Reklam Filmi

Bu kısa ve öz reklam filmi CHP'nin olup Ali Taran yapımı olarak karşımıza çıkmaktadır. Cumhuriyet'in kurulmasından bu yana demokrasi, adalet ve eşitliğin temsilcisi olmuş CHP, ülkenin bu karanlık dönemlerinde de sesini en çok çıkaran partilerden biri olmuştur. Eğer siz de bu yaşananlara tepkisiz kalamıyorsanız bu reklam filmi artık sizin de reklam filminizdir. Daha detaylı bilgi almak için  sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adaleti Arıyoruz

Bu tepkilerin kaynağı aslında adaletsizlik ve kabul edilemez olaylardır. Sorgulayan insanların tepkisiz kalamayacağı şu günlerde CHP olarak ''milletçe alkışlıyoruz'' reklam filmiyle biraz olsun insanların gözündeki perdeyi açmak niyetindeyiz. Nihayetinde bu yaşananları tek değil  Siz de bu reklam filmine sahip çıkın ve Türkiye'nin daha fazla karanlığa gömülmesine müsaade etmeyin.

 

 

Advertorial Reklam hakkında;

İncelemiş olduğunuz haber tamamen tanıtım, bilgi ve fikir vermek amaçlıdır.

Haber detayında yer alan içerik, bilgi ve yönlendirilen linkler ile ilgili sorumluluk/yükümlülük tamamen reklam verene aittir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.