BİM, 125inci mağazasını açtı

BİM, 125inci mağazasını açtı

Türkiyenin en hızlı büyüyen perakende şirketlerinden olan BİM, Konyada yeni şubeler açmaya devam ediyor

Türkiye’nin en hızlı büyüyen perakende şirketlerinden olan BİM, Konya’da yeni şubeler açmaya devam ediyor. BİM’in Konya’daki  67. mağazası Kalfalar Mahallesinde düzenlenen törenle hizmete açıldı

 

Geçen yıl Konya’da 24 mağaza açan ve 2012 yılına da hızlı bir başlangıç yapan BİM, 2012’deki ikinci şubesini dün Kalfalar Mahallesinde BİM Kalfalar Şubesi adıyla hizmet halkasına dahil etti. BİM’in yeni şubesinin açılışına BİM yöneticilerinin yanı sıra Kalfalar Mahallesi’nde oturan vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Konyalı işadamı Mustafa Latif Topbaş’ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı BİM Marketler Zinciri, Konya Bölge Müdürlüğü olarak 125.’ci mağazasını Kalfalarda hizmete dualarla açtı. BİM Marketler Zinciri, Meram İlçesi Kalfalar Mahallesinde açtığı yeni şubesiyle Konya merkezde 67, Konya genelinde 125, Türkiye genelinde ise 3 bin 297 mağaza sayısına ulaşmış oldu. BİM Kalfalar Şubesinde açılış nedeniyle bazı ürünlerde özel indirim yapılırken, indirimli ürünlere büyük ilgi gösteren mahalle sakinleri, açılış öncesi mağaza önünde beklemeye başladı. Yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesilirken mahalle sakinleri mağazadaki indirimli ürünlere yöneldi. İzdihamın yaşandığı indirim standında müşterilerin aldıkları ürünleri kasaya taşıma yöntemleri ise dikkatlerden kaçmadı.

2011 yılında Konya merkezde 24 mağaza açtıklarını ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen BİM yetkilileri, 2012 yılında da yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini belirterek, 2012’nin ikinci mağazasının Konya’ya ve Meram bölgesine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular. Türkiye’ye yüksek indirim modelini ilk getiren perakende şirketi olan ve kurulduğundan bu yana hızlı bir yükseliş gerçekleştiren BİM Marketler Zinciri, vatandaşa kaliteli ürünleri ucuza alma imkanı sunmaya devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.