Bilic: Yarın Her Şey Sıfırdan Başlayacak

Bilic: Yarın Her Şey Sıfırdan Başlayacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biic, Partizan mücadelesi ile ilgili olarak yarın her şeyin sıfırdan başlayacağını söyledi.UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda yarın akşam Sırbistan’ın Partizan takımıyla karşılaşacak olan Beşiktaş’ta...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biic, Partizan mücadelesi ile ilgili olarak yarın her şeyin sıfırdan başlayacağını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda yarın akşam Sırbistan’ın Partizan takımıyla karşılaşacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic açıklamalarda bulundu. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam Partizan maçının önemine dikkati çekti.

Maçın önemine dikkat çeken, çok zor bir maçın kendilerini beklediğini ve rahat davranmaları durumunda sıkıntı yaşayabileceklerini de belirten Bilic, "Yarın çok önemli bir maça çıkıyoruz. Partizan’ı deplasmanda yendik diye kolay olacak anlamı taşımıyor. Rahat davranırsak tehlikeli bir yere gelebiliriz. Belgrad’daki gibi hatta daha iyi oynayacağız. Kazanmaya çalışacağız. Hedeflerimize bir adım daha yaklaşacağız." diyerek, şöyle devam etti:

"Avrupa’daki ve Türkiye’deki takımlar gibi bizimde iniş çıkışlarımız olacaktır. Yarın bir fırsat var önümüzde. İyi bir durumdayız takım olarak. Stat meselesiyle ilgili bunun üstesinden gelebiliriz. Necip’i olanlar bitenler etkiliyor tabi. Bir oyuncu doğru işler yaptığında övgü alır. Fakat bir savunmacı hata yaptığında hep o an konuşulur. Necip iyi bir oyuncu. Hepimizin desteğiyle de iyi bir duruma gelecek.

Hakemlerle ilgili bir şey söylemek istemiyoruz. Bizim işimiz tamamiyle sahaya odaklanmak. Ligin son şampiyonuna karşı da 10 kişiyle kötü oynamadık. O yüzden bunları konuşarak kaybedecek hiç vaktimiz yok. Süper Lig tabii ki önceliğimiz fakat geçen sene de Avrupa’da oynamak için mücadele verdik. Türkiye Kupası’nda da oynadığımızda onu almaya çalışacağız ve 3 kulvarda mücadele edeceğiz.

İlk onbirle ilgili tercihlere yarın bakacağız. Gökhan Töre genç oyuncu ve şu an iyi durumda. Yarın her şey sıfırdan başlıyor. Yeni bir maç var ve bizi zor bir maç bekleyecek."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.