Bilgievleri Sınavlara Hazırlıyor

Bilgievleri Sınavlara Hazırlıyor

Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavına bilgi evlerinde hazırlanan bin 254 Başakşehirli öğrenci, istedikleri eğitim kurumlarına yerleşmenin mutluluğunu yaşadı.Başakşehir Belediyesi Bilgievleri, İlköğretim 8. sınıflar...

Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavına bilgi evlerinde hazırlanan bin 254 Başakşehirli öğrenci, istedikleri eğitim kurumlarına yerleşmenin mutluluğunu yaşadı.

Başakşehir Belediyesi Bilgievleri, İlköğretim 8. sınıflar için TEOG ve 5.6.7. sınıflar için devlet yatılı ve bursluluk sınavlarına hazırlık aşamasında öğrencilere ücretsiz destek sağlıyor. Öğrenciler; etüt sınıfları, proje sınıfları, matematik, Türkçe ve fen dersleri için ayrı ayrı açılan kulüplerde sınavlara hazırlanıyor. Haftanın 6 günü bilgi evlerini sabah 09.00 akşam 17.30 saatleri arasında kullanan öğrenciler için kişiye özel çalışma programları da oluşturuluyor.

Sınavlara hazırlık aşamasında, kaynak testler ve yardımcı kitaplarında ücretsiz olarak sunulduğu bilgi evlerinde öğrenciler, takıldıkları konuları ve soruları öğretmenlere sorabiliyor. Matematik, Türkçe, fen kulüplerinde öğrenciler derslerin yanı sıra düzenlenen sosyal etkinliklerde stres atabiliyor. Öğrencilere rehberlik hizmetinin de sunulduğu kurumlarda velilere de düzenlenen seminerlerle destek sağlanıyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.