Bilardoda 2. etap heyecanı Konya’da

Bilardoda 2. etap heyecanı Konya’da

Bilardo Federasyonu 2010 yılı faaliyet programı dahilinde bulunan 3 Bant Bilardo Büyükler Türkiye Şampiyonası 2.etap müsabakaları open katılımlı olarak 09-13 Haziran 2010 tarihleri arasında Konya’da yapılacak.

100.Yıl Spor Salonu’nda yapılacak müsabakalara toplam 300 sporcu katılacak. İlk olarak 1.tur grup maçları yapılacak ve bu turdan gelen oyuncularla ana turnuva başlayacak. Müracaat sayısına göre oyuncuların, müsabakada  hangi turdan  başlayacağı Teknik Kurul tarafından açıklanacak.

Böyle bir organizasyonun Konya’ya verilmesinin kendilerini oldukça memnun ettiğini dile getiren Bilardo İl Temsilcisi Mustafa Göçer problemsiz bir turnuva geçmesi için çaba harcadıklarını ifade etti.  Göçer, “Bilardo Federasyonu 2010 yılı faaliyet programı dahilinde bulunan 3 Bant Bilardo Büyükler Türkiye Şampiyonası 2.etap müsabakaları open katılımlı olarak 09-13 Haziran 2010 tarihleri arasında Konya’da yapılacak. Federasyonumuzun bu yoğun katılımlı şampiyonanın 2. etap maçlarını ilimize vermesi bizi memnun etti. 100. Yıl spor Salonu’nda yapılacak maçlarda bir problem yaşanmaması için İl Müdürlüğümüz ile ortaklaşa olarak yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Konya’da bilardo sporuna ilginin artması için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Bilardo sporunu sevenleri ve ilgi duyanları bu organizasyona bekliyoruz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.