Beysu Konyaspor deplasmanda rahat  kazandı 

Beysu Konyaspor deplasmanda rahat  kazandı 

Beysu Konyaspor, deplasmanda TED Ankara Kolejliler’i 94-78 mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini

 

Misli.com Basketbol 1. Ligi’nin 24. haftasında Beysu Konyaspor, deplasmanda TED Ankara Kolejliler karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip, maçın başından sonuna kadar üstün olan taraftı. 
Karşılaşmaya istekli başlayan yeşil-beyazlı ekip, yakaladığı seri ile skor üstünlüğünü ilk dakikalardan eline aldı. Savunma tarafında da gününde olan Konyaspor, topa iyi baskı yaparak rakibini top kayıplarına zorladı. çift haneleri yakalayan temsilcimiz, ilk çeyreği 24-13 önde tamamladı. 
İkinci çeyrekte hücumda daha iyi olan TED Kolejliler, üst üste üçlüklerle farkı eritti. Dev Kartallar ise Mehmet Özdoğan dışında skorda bu dakikaları ilk çeyreğe göre kısır geçti. Çeyreğin ikinci yarısında Umut Geçen'le tekrar ilk çeyrekteki tempoyu yakalayan Beysu Konyaspor, farkı tekrar çift hanelere çıkardı ve ilk yarıyı 52-37 önde tamamladı.
İkinci yaruya pota altında üstünlüğü eline alarak başlayan TED Kolejliler, farkı düşürmeye çalışsa da yeşil-beyazlı ekip, tecrübesi ile geri dönüşe izin vermedi. 3. çeyreği de temsilcimiz, 74-56 önde geçti. Son çeyrek farkın da açılmasıyla rahat geçti. Düşük tempoda geçen bu final periyodunda Beysu Konyaspor, skor üstünlüğünü bırakmadı. Farklı oyuncularından sayı katkısı alan Dev Kartallar, maçtan 74-78 galip ayrılarak galibiyet serisini 4 maça çıkardı.
Ligdeki 17. galibiyetine imza atan yeşil-beyazlı ekipte Tayfun Erülkü 20 sayı, 3 ribaunt, 4 asistle maçın en etkili oyuncusu oldu. Matt Morgan 16 sayı, 3 ribaunt, 5 asist, 3 top çalma, Umut Geçen 16 sayı, 3 ribaun, 4 asist, Mehmet Özdoğan da 11 satı kaydetti. 
Beysu Konyaspor, ligi 25. haftasında 2 Nisan Cumartesi günü sahasında OGM Ormanspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.