Beyşehir'in hayali Ali Akkanat Üniversitesi

Beyşehir'in hayali Ali Akkanat Üniversitesi

Beyşehir ilçesinde üniversiteleşme yolunda atılan adımların, hayata geçirilen yatırımların en önemli mimarlarından birisi olan Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş, ilçeye

Konya'nın Beyşehir ilçesinde üniversiteleşme yolunda atılan adımların, hayata geçirilen yatırımların en önemli mimarlarından birisi olan Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş, ilçeye veda etmeye hazırlanıyor.
Güleş, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı'yı da makamında ziyaret etti. Ziyarete, Beyşehir Ali Akkanat Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ramazan Göral da katıldı. Dekan Prof. Dr. Güleş ziyaretinde, akademik kariyerindeki en önemli aşamalardan birisini Beyşehir'de bir ekip ruhuyla beraber gerçekleştirdiğini belirterek, “Bu 5 yıllık süreç içerisinde gerek belediye başkanımız, gerekse yerel yöneticilerimiz ve sivil toplum örgütlerimiz, başta Ramazan bey olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Beyşehir'in daha güzeline layık olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Umarım, bundan sonra bizim açımızdan özellikle üniversiteleşme alanında çok önemli aşamalar kaydeder ve herkesin hayali olan Beyşehir Ali Akkanat Üniversitesi Beyşehir'de oluşur” şeklinde konuştu.
Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı ise, Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş'in Beyşehir'e görevde bulunduğu 5 yıllık süreç içerisinde çok önemli hizmetler yaptığını ifade ederek, “Kendisine Beyşehir olarak çok şeyler borçluyuz. Ayrılmasından bu nedenle büyük üzüntü duyuyoruz. Artık sayın dekanımız Beyşehir'in fahri hemşehrisidir. Hocamızı Beyşehir tarihine altın harflerle yazdık. Her zaman birlikteyiz, unutmayacağız. Burada üniversiteleşme yolunda çok güzel yatırımlar oluşmasına vesile oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.