Beyşehir yolu yılan hikayesine döndü

Beyşehir yolu yılan hikayesine döndü

Konya-Beyşehir yolunun yapımı yılan hikayesine döndü. Konya-Beyşehir güzergahında bölünmüş yol çalışmaları devam ediyor.

Konya-Beyşehir yolunun yapımı yılan hikayesine döndü. Konya-Beyşehir güzergahında bölünmüş yol çalışmaları devam ediyor. 3 yıldan önce başlayan yol yapım çalışmalarının ne zaman tamamlanacağı ise merak konusu oldu. Beyşehir, Derebucak ve Hüyük'te yaşayanları yakından ilgilendiren çalışmada uzun süredir netice alınamadı. Güzergahta çok sayıda kaza da yaşanıyor. Kazaların önlenmesi, halkın rahat seyahat etmesi için başlatılan yol genişletme çalışmaları yıllardır tamamlanmadı. Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Konya-Beyşehir yoluna ilişkin Haziran ayında yaptığı açıklamada, "Hemşehrilerimiz sıkıntı etmesinler. Gecikme işi üstlenen firmalardan kaynaklanıyor. Herhangi bir mali sıkıntı yok" ifadelerini kullanmıştı.

Babaoğlu, Karayolları 3. Bölge Müdürü Metin Turgut’un göreve başlamasıyla birlikte bölgede devam eden yol çalışmalarının hızlandığını ifade etti. Açıklamalar tatmin edici olmadı. Beyşehir yolundaki gecikme espri konusu da oldu. Evlenen bazı çiftler, gelin arabasına "Aşkımız Beyşehir Yolu Gibi Hiç Bitmesin" yazısı yazdırıyor. Gecikmeye tepki gösteren Beyşehirliler, Derebucaklılar ve Hüyüklüler, yolun bir an önce bitirilmesini talep ediyor. Vatandaş, "Yol yapım çalışmalarının ne zaman biteceğini kimse bilmiyor. Yolun bir an önce tamamlanıp hizmete açılmasını istiyoruz. Bir yılda büyük tüneller, köprüler inşa ediliyor, 3 yıldır bizim yolumuz bitirilemedi. Güzergahta çok kaza da oluyor. Can kayıplarını da önlemeliyiz" açıklamasında bulundu.

KERİM ATICI merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum