Beyşehir İşletme Fakültesi 2012'de tamamlanacak

Beyşehir İşletme Fakültesi 2012'de tamamlanacak

2011-2012 eğitim-öğretim yılında ilk öğrencilerini almaya başlayacak olan Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi hizmet binasının yapımına başlandı

2011-2012 eğitim-öğretim yılında ilk öğrencilerini almaya başlayacak olan Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi hizmet binasının yapımına başlandı.
Yapımı süren fakülte binası ile birlikte Ali Akkanat Kampüsü'nün yeni bir çehreye bürüneceğini belirten Dekan Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş, binayı önümüzdeki yıl bitirmeyi planladıklarını ifade ederek, "Binamız, 7 bin 500 metrekarelik alanda 5 katlı olarak planlandı. İlk olarak bu yıl 164 öğrenci ile eğitime başlayacağız” dedi.
Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü'nün her geçen gün geliştiğini ve değiştiğini ifade eden Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan da, “Önümüzdeki yıl işletme fakültemizin de hizmete girmesiyle kampüs alanımız daha da güzelleşecek ve ihtiyaçlara kolaylıkla cevap verecek hale gelecektir. Böyle bir kampüsü üniversitemize ve Beyşehir'e kazandırdığı için hayırsever Ali Akkanat'a üniversitem ve şehrimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.