Beyşehir gelişiyor

Beyşehir gelişiyor

Merhaba Gazetesi’ni ziyaret eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “67 mahalleye, 120 kilometre çapta 7-24 hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti. Özaltun’a Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Uzbaş eşlik ederken, ziyarette Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de hazır bulundu. Beyşehir için durmadan çalıştıklarını ifade eden Başkan Murat Özaltun, “Beyşehirimizin kütür merkezi hanımlar lokali gibi eksiklikleri vardı. Kültür yaşam merkezi Beyşehir’in hemen girişinde inşaatını başlattık. Şubat mart ayı gibi açılışını gerçekleştirmek istiyoruz. Bu kültür yaşam merkezimizin içerisinde bin kişilik konferans salonumuz var. Düğün salonu, market, ofis yapılabilecek yerlerimiz var. Bu merkezin karşısına yarı olimpik yüzme havuzunun temeli atıldı. Bu yıl olmasa da en geç 2018’de oranın açılışını gerçekleştirmeyi umuyoruz” dedi.

SANAYİ SİTESİ YAPACAĞIZ

“Hanımlar lokali ve şehir konağı da denize nazır bir şekilde yapılıyor” diyen Özaltun, şöyle konuştu: “Mart ayında açılışını gerçekleştireceğiz. Yine Taşköprü Aile Çay Bahçesi’ni göreve geldikten sonra belediyemiz tarafından faaliyete aldı. Taşköprü’nün karşısına da bir emekliler konağı yaptık orada da emeklilerimiz güzel vakit geçiriyor.  Gençlerimize yönelik hizmetlerimiz var. Spor salonları, çok amaçlı salonlar yapıyoruz. Beyşehirli gençlerimize destek sağlıyoruz. Üzümlü ve Huğlu’da sanayi alanı talebi var. Onlara da orta ölçekli bir sanayi sitesi yapacağız. Bir de organize sanayimiz var. Orada da tapu devrini yapmaya başladık. Büyükşehir Yasası sonrası 12 mahalle iken şimdi 67 mahalleye çıktık 120 kilometre çapta 7-24 hizmet veriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa çalışıyoruz. Yasa Konya’da işlemez deniliyordu ama şimdi mahallelerimizde iyi ki bu yasa çıkmış diyorlar. Yine ilçeler bazında en büyük yatırım olar göle nazır bir modern hastane yapılıyor. Buraya bir de hasta konuk evi yapma planımız var. Taşköprü yanında bir meydan çalışmamız var. Bu talep vatandaşlarımızdan geldi. Bundan sonraki süreçte farklı mahallelerimizde çalışacağız. Çocuk oyun gruplarını yaygınlaştırıyoruz. Beyşehir’in Yeşildağ tarafında sosyal alanlar, parklar inşa edilecek. En çok talep edilen konulardan biri de otopark. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Beyşehir’deki otopark problemine neşter vuracağız.” Özaltun ayrıca Konya - Beyşehir Yolu’nun 2017 yılı içerisinde biteceğini beklediklerini sözlerine ekledi. Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.