Beyhekimde reflü ameliyatları başladı

Beyhekimde reflü ameliyatları başladı

Beyhekim devlet hastanesi genel cerrahi Polikliniğine mide yanması şikayeti ile başvuran Yasemin Şimşir(32),Alime Alkan(63),Selver Baskın(49) Genel Cerrahi uzmanı Op.Dr. Şükrü Salih Toprak,Anestezi Uz

Beyhekim devlet hastanesi genel cerrahi Polikliniğine mide yanması şikayeti ile başvuran Yasemin Şimşir(32),Alime Alkan(63),Selver Baskın(49) Genel Cerrahi uzmanı Op.Dr. Şükrü Salih Toprak,Anestezi Uzmanı Uz.Dr. Hasan Cem Güneyli,Anestezi Teknisyenleri Sema Korkmaz,Oğuz Dursun,Hemşireler Melek Akkuş,Özlem Tekin ve Şefika Babagiray’dan oluşan ekip tarafından Hiatal Herni(Mide Fıtığı) ve GÖR(Reflü hastalığı) ameliyatları başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Op.Dr. Şükrü Salih Toprak “Reflü hastalığının tıpta en yaygın hastalık olduğunu İlaç tedavisine cevap vermeyen ve sindirim sistemi dışında da bulguları olan hastalık özelliklede mide fıtığı varsa ameliyatla rahatlama ve şikayetlerin tamamen geçmesiyle şifa bulabileceklerini, Beyhekim Devlet Hastanesine başlar başlamaz kapasitesi ve koşulların laparoskopik(kapalı) ameliyata uygun olduğunu gördüğünü, Hem çok sevindiğini hem de bir an önce hastalara yardımcı olabilmek için kendiside Genel Cerrahi uzmanı olan hastane başhekimi ile birlikte eksiklikleri hızlı bir şekilde tamamladıklarına, Aynı zamanda yaptığımız bu üç  ameliyatın da başarılı geçtiğini ve hastaların en kısa sürede taburcu olacağını söyledi. Reflü ameliyatı olan hastalar Yasemin Şimşir(32), Alime Alkan (63), Selver Baskın(49) “Uzun süredir mide yanma şikayeti ile muzdarip olduklarını ve Hayatlarının en güzel günlerini yaşadıklarını belirterek, doktoruma, ekibine ve Konya Beyhekim Hastanesi tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Bu konu ile görüşlerini aldığımız hastane başhekimi Op. Dr. Gökhan Darılmaz ise genel cerrahinin beceri gerektiren ve önemli hastalıklar arasında olan reflü ameliyatlarının ve yakın zamanda obezite(şişmanlık) ameliyatlarının Op.Dr. Şükrü Salih Toprak’ın hastanemize atanmasıyla yapılabildiğini ve tıbbi cihaz eksikliklerinin hızlı bir şekilde giderildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum