Beşir’in afetzede ailelere  yardımları devam ediyor

Beşir’in afetzede ailelere yardımları devam ediyor

Konya’nın Meram ilçesi Çarıklar Dedemli mahallesindeki 85 konutta misafir edilen depremzede ailelere Beşir Derneği Karatay Temsilciliği tarafından kumanya yardımı yapıldı.

Beşir Derneği Karatay Temsilcisi Dr. Nuri Kaya, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde 11 ilde büyük afeti yaşadıklarını anımsattı. Birlik olarak bu felakette yaraları sarmaya çalıştıklarını dile getiren Kaya, “Bizler de Beşir Derneği olarak felaketin ilk saatlerinde deprem bölgesine hareket ederek vaziyet aldık. Başlangıçtan günümüze kadar deprem bölgesinde 226 lokasyonda 5 binden fazla gönüllülerimiz ile sahada olduk. Halen 120 lokasyon da yardımlarımız devam etmektedir. Bu süreçte yaklaşık 3,1 milyon kişilik sıcak yemek, bir o kadar su, çay ve ikramlar, 400 civarında yardım tırı, giyim, gıda kumanyası ve temizlik malzemesi ile afette zarar gören vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. Şehrimizde misafir olan afetzede vatandaşlarımıza temsilcilik ofisimiz ve depremzede paylaşım noktamızda giyim, gıda ve muhtelif malzeme yardımlarımız devam etmektedir.

Bu yıl ki ramazan ayı sloganımız olan “Şimdi yaraları sarma vakti” diyerek tüm halkımızın yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını kutluyorum. Hayırla kalınız” ifadeleri kullandı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum