Beşiktaş'ta Sakat Futbolcuların Son Durumu

Beşiktaş'ta Sakat Futbolcuların Son Durumu

Beşiktaş Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık, siyah-beyazlı takımda sakat futbolcuların son durumu hakkında bilgilendirme yaptı.BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Karanlık, dünkü Partizan maçında sakatlanan Mustafa Pektemek'in son durumunu şöyle...

Beşiktaş Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık, siyah-beyazlı takımda sakat futbolcuların son durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Karanlık, dünkü Partizan maçında sakatlanan Mustafa Pektemek'in son durumunu şöyle açıkladı: "Mustafa, dünkü maçta oyuna girdikten sonra bir pozisyonda şanssızlık yaşadı ve sakatlandı. Demba Ba'nın ayağına basarak ayak bileği burkuldu. Dün sporcumuzu Acıbadem Hastanesi'ne gönderdik. Orada MR'ı çekildi. Ayak bileği burkulmalarında yüzde 80 kemikleri bağlayan fibulotalar antere isimli bağ zarar görüyor. Mustafa'da da bu meydana geldi. İyi tarafı da kemikte herhangi bir sıkıntı yok. Yani kemikte kırık yok. Buradaki bağ sakatlıklarında 3 kategori var. 3. derecelerde komple kopuyor, geçen Sosa'da söylemiştik. 1. hafif yırtık, 2.'si orta derece oluyor. Mustafa'daki de orta olan ikinci derece yırtık var. Dokular hasar gördü. Gereken tedavimizi yapıyoruz ve en kısa sürede sporcumuzu takıma sıkıntısız geri vermek istiyoruz."

Partizan ile oynanan maçta bir pozisyonda yerde kalan Gökhan Töre'nin durumunun yapılacak testlerden sonra belli olacağını kaydeden kulüp doktoru, "Gökhan Töre dünkü maçta bir pozisyonda yerde kalmıştı. Sol dizinde bir ağrısı oluştu. Ameliyatlı dizi sağ diziydi, o değil sol dizinde ağrısı var. Gereken testleri yaptıktan sonra bilgi paylaşacağız." diye konuştu.

Öte yandan Fenerbahçe derbisinde sakat sakat karşılaşmayı tamamlayan ve dünkü Partizan maçında forma giyemeyen Tolga Zengin'in ise tedavisinin sürdüğü belirtildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.