Beşiktaş’ın zayıf  yönlerini biliyoruz

Beşiktaş’ın zayıf yönlerini biliyoruz

Tümosan Konyaspor pazar günü ligin namağlup takımlarından Beşiktaş’a konuk olacak. Milli araya moralle giren yeşil-beyazlı ekip Beşiktaş’a evinde sürpirz yaparak ilk yenilgisini tattırmak istiyor

Tümosan Konyaspor, Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Tempolu bir çalışma döneminden geçen yeşil-beyazlılar, zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.
Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam ediyor.
Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetiminde Kayacık Tesisleri’mizde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ile başladı.
7’ye 3 topla oyun ile devam eden antrenmanda iki gruba ayrılan futbolcular, fitness ve saha çalışması ile antrenmanı tamamladı. Konyaspor bugün yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.

RAKİBİMİZİ İYİ ANALİZ ETTİK

Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına devam eden Konyaspor’da teknik direktör Ali Çamdalı rakiplerini en iyi şekilde analiz ettiklerini ve bu yönde hazırlıklarını devam ettirdiklerini söyledi.
Beşiktaş'ın ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri olduğuna vurgu yapan Çamdalı, "Rakibimizin hangi yönlerinin güçlü, hangi yönlerinin zayıf olduğunu iyi analiz ettik. Biz de kaliteli ayaklara sahibiz. Eyüpspor maçını kazanmamız takıma büyük moral oldu. Bu galibiyeti bir seriye çevirmek istiyoruz. Beşiktaş karşısında en iyi mücadelemizi sahaya yansıtacağız. Ligde şanssız kayıplar yaşadık. Artık daha yukarılara doğru tırmanışa geçmek istiyoruz" dedi.

ÇAMDALI TAKIMIN BAŞINDA OLMAYACAK

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Eyüpspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası PFDK’ya sevk edilmişti. Genç teknik adam bu kararın ardından bir maç ceza almıştı.
Bu ceza nedeniyle Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Beşiktaş maçında takımın başında olamayacak.
Teknik direktörlük kariyerinde ilk kırmızı kartını gören Ali Çamdalı bu sezon ilk kez takımının başında sahaya çıkamayacak. Çamdalı maçı tribünlerden takip edecek

İYİ FUTBOL OYNAYAN TAKIMLARA KARŞI KAZANDI

Ligde 11 puanla 8. sırada olan Tümosan Konyaspor bu sezon ilginç bir istatistik ile dikkat çekti. Ligin iyi futbol oyanayan ekipleri karşısında aldığı galibiyetlerle tüm gözleri üzerine çeken yeşil-beyazlı takım bu başarısını Beşiktaş karşısında da sürdürmek istiyor. Ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden olan ve Beşiktaşın önünde lig ikincisi olan Samsunspor karşısında deplasmanda 1-0 kazanan Konyaspor geçtiğimiz hafta ise ligin iyi futbol oynayan ve yeni ekiplerinden olan Eyüpspor’u evinde 2-1 yendi. Yeşil-beyazlı ekip bu geleneği sürdürmek istiyor.

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.