"Beşiktaş'ın içine etti" dedi ve terk etti

"Beşiktaş'ın içine etti" dedi ve terk etti

CNNTürk ekranlarında yayınlanan ve Ahmet Hakan'ın sunduğu programda olaylı Beşiktaş-Galatasaray derbisi konuşuldu. Programın ilerleyen saatlerinde ise Beşiktaş eski yöneticisi Celal Kolot, Vatan Gazetesi yazarı Murat Çelik'e ağır bir tepki göstererek prog

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde yaşanan olayların konuşulduğu programda söz alan Vatan Gazetesi Ankara Temsilcisi Murat Çelik, "Biz programa Beşiktaşlılar olarak konuk olduk. Çok başarılı gidiyor Tarafsız Bölge ama ben bu topa girmem. Eğer Beşiktaş'a yönelik bir düzenden bahsediyorsak bir Beşiktaşlı olarak Tarafsız Bölge beni rahatsız ve rencide ediyor. Tartışmamız gerekenin de bu olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Murat Çelik'in bu açıklamalarının ardından Ahmet Hakan, gündem bu iken programın konusu ne olmalı diye sordu?

"PATRONUN TÜRK FUTBOLUNUN İÇİNE ETTİ"

İlerleyen saatlerde ise Murat Çelik'in konuşmasından sonra itiraz ederek söz alan Beşiktaş eski yöneticisi Celal Kolot'un, Vatan Gazetesi Ankara Temsilcisi Murat Çelik'e "Sen birşeyler savunuyorsun ama ben hiçbirşey anlamadım. Yani biz burada hiçbirşey bilmiyoruz. Sen oradan başka birşey görüyorsun. Daha maça bile gelmedin herhalde. Oradan başka birşey anlatmaya çalışıyorsun. Birşey söyleyeceksen tam söyle. Senin patronun Türk futbolunun, Beşiktaş'ın içine etti. Sen bu konuları birşey mi yapmak istiyorsun. Açıkla bize. Karnından konuşma. Bize birşey öğretmeye kalma. Karşımda gülme" diyerek sert çıktı.

"SEN BİZİ GERİZEKALI MI SANDIN?"

Murat Çelik ise, şaşkınlık içinde "Bu seviyede mi konuşacağız" dedi. Kolot ise, "Evet senin seviyene indim. Sen bizi gerizekalı yerine mi koyuyorsun? Seni niye bağlıyorlarki bu programa. Ne anlatıyorsun sen ya? Yani sabrettim sabrettim de en sonunda patladım yani." dedi.

Kolot, ağır konuşmalarının ardından "o kalsın ben gideyim" diyerek programı tek etti. Program sunucusu Ahmet Hakan ise Tarafsız Bölge'de ilk kez böyle birşeyin yaşandığını söyleyerek şaşkınlığını dile getirdi.

İşte o anlar;

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.