Beşiktaş-fenerbahçe Derbisinde İlk 11'ler Belli Oldu

Beşiktaş-fenerbahçe Derbisinde İlk 11'ler Belli Oldu

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 8. hafta maçında karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbi maça dakikalar kala takımların kadroları belli oldu.Süper Lig'in 7. haftasında Kayseri Erciyesspor karşısında aldığı 3-2'lik...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 8. hafta maçında karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbi maça dakikalar kala takımların kadroları belli oldu.

Süper Lig'in 7. haftasında Kayseri Erciyesspor karşısında aldığı 3-2'lik yenilginin yanı sıra kırmızı kart gören Gökhan Töre'yi kaybeden siyah beyazlı takım, Fenerahçe maçını yeni bir fırsat olarak değerlendirmeye çalışacak. Beşiktaş'ta Veli Kavlak ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu maçta sarı kart görmesi durumunda ligin 9. haftasında konuk olacakları İstanbul Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

Siyah beyazlı ekip karşılaşmayı kazanarak hem geçen hafta aldığı yenilgiyi telafi etmeyi hem de maç fazlasıyla Galatasaray'a kaptırdığı liderliği geri alarak sürdürmeyi amaçlıyor. Lige iyi bir başlangıç yapan ve 5. haftada Balıkesirspor'u 1-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, 3 haftalık zirve iddiasını da bu galibiyetle sürdürmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe ise derbi maçı kazanarak, bu sezon ilk deplasman galibiyetini elde etmek istiyor. Galatasaray yenilgisinin ardından geçen hafta sahasında Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ederek derbi maç öncesi moral bulan sarı lacivertliler, Beşiktaş maçını da kazanarak hem bu sezon ligdeki ilk derbi galibiyetini almayı hem de deplasman şanssızlığına son vermeyi hedefliyor.

Sarı lacivertlilerde Torku Konyaspor maçında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Bekir İrtegün, Beşiktaş maçında forma giyebilecek. Galatasaray derbisinde kırmızı kartla oyun dışında kalan ve 2 maç ceza alan Bruno Alves ise Beşiktaş karşısında cezası nedeniyle oynayamayacak. Alves'in dışında tedavileri devam eden Serdar Kesimal ve Egemen Korkmaz da derbi maçta forma giyemeyecek.

Öte yandan ligde şu ana kadar 3 sarı kart gören Caner Erkin, Beşiktaş maçında da sarı kart görürse cezalı duruma düşecek ve 9. haftada Çaykur Rizespor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da hakem Bülent Yıldırım'ın başlama düdüğü ile start alacak derbi maça takımların şu 11'lerle çıkması bekleniyor:

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz

Beşiktaş: Tolga Zengin, Necip Uysal, Tomas Sivok, Ersan Adem Gülüm, Ramon Motta, Atiba Hutchinson, Veli Kavlak, Kerim Frei Koyunlu, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Demba Ba

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Michal Kadlec, Caner Erkin, Mehmet Topal, Raul Meireles, Dirk Kuyt, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Emmanuel Emenike

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.