Beşiktaş-fenerbahçe Derbisi İçin Hazırlanan Stat Seyirciyi Bekliyor

Beşiktaş-fenerbahçe Derbisi İçin Hazırlanan Stat Seyirciyi Bekliyor

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 8. haftanın en önemli maçlarından biri olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı seyirciyi bekliyor.Bugün saat 19.00'da hakem Bülent Yıldırım'ın çalacağı düdükle...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 8. haftanın en önemli maçlarından biri olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı seyirciyi bekliyor.

Bugün saat 19.00'da hakem Bülent Yıldırım'ın çalacağı düdükle başlayacak zorlu 90 dakika öncesinde Atatürk Olimpiyat Stadı Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, stadın hem turnikelerinin hem de zemininin büyük maça hazır olduğu belirtildi.

Atatürk Olimpiyat Stadı imzasıyla yayımlanan yazılı açıklamada, "6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliği önleme yasası kapsamında Atatürk Olimpiyat Stadı seyirci yaklaşım alanları, bilet kontrol ve elektronik bilet geçiş turnikeleri yeniden düzenlenmiş olup, tüm sistem hizmete açılmıştır. Aynı zamanda İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce peysaj ve ağaçlandırma işlemleri başlatılarak stadyumun bir yeşil alan/park içerisine alınması amaçlanmıştır." denilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Bu kapsamda başta Gençlik ve Spor Bakanlığı olmak üzere, İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu (İstanbul Valiliği), İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi koordineli çalışma gerçekleştirmişlerdir."

Çalışmaların tamamlandığını gösteren bir de yeni fotoğraf yayımlanan açıklamada, maça gelecek taraftarların stada giriş güzergahlarının da tabelalarla gösterildiği belirtiliyor.

TAKIMLAR MAÇA HAZIR

Bu arada Süper Lig'in 8. hafta derbi mücadelesinde Beşiktaş ile Fenerbahçe büyük maça hazır. Liderliği maç fazlasıyla Galatasaray'a kaptıran Beşiktaş bu ünvanını geri almak istiyor. Zirve mücadelesinde yara almak istemeyen Fenerbahçe ise kazanarak çıkışını sürdürme peşinde.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve hakem Bülent Yıldırım'ın düdük çalacağı maçta takımların muhtemel 11'leri şöyle:

Beşiktaş: Tolga Zengin, Necip Uysal (İsmail Köybaşı), Tomas Sivok, Ersan Gülüm, Roman Motta, Atiba, Veli Kavlak, Kerim Frei (Mustafa Pektemek), Oğushan Özyakup, Olcay Şahan, Demba Ba.

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Kadlec, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Meireles, Moussa Sow, Emenike

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.