Beşiktaş bizi iyi tanır

Beşiktaş bizi iyi tanır

Küme düşme hattından çıkmak isteyen Atiker Konyaspor Süper Kupa maçında yendiği Beşiktaş’ı konuk edecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 20.00’da başlayacak. Maçı Alper Ulusoy yönetecek

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 22. Hafta maçında bugün Beşiktaş’ı konuk edecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 20.00’da başlayacak. Maçı Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Hakan Yemişken yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak.

KONYASPOR EVİNDE İYİ OYNUYOR

Atiker Konyaspor iç sahada daha iyi bir performans sergiliyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda ilk galibiyetini alan yeşil-beyazlı ekip  20 puanın 16’sını iç saha maçlarında aldı. İkinci yarıya iyi başlayan Atiker Konyaspor  evinde oynadığı maçlarda rakiplerine geçit vermedi.  Trabzon ve Başakşehir gibi güçlü takımlara karşı iyi futbol oynayan yeşil-beyazlı ekip Beşiktaş karşısında da aynı performansını sürdürmek istiyor.   

BEŞİKTAŞ DEPLASMANLARDA ZORLANIYOR

Beşiktaş, bu sezon deplasmanda istediği sonuçları almakta zorlanıyor. Süper Lig'de rakip sahalarda şu ana dek 11 karşılaşmaya çıkan siyah-beyazlılar, dörder galibiyet ve beraberlikle 16 puan topladı. Beşiktaş, dış sahadaki 3 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Evinden uzakta 16 gol atan Beşiktaş, kalesinde 14 gol gördü. Bu arada siyah-beyazlı takım, son 5 deplasman maçında sadece bir kez kazanabildi. Bu periyotta tek galibiyeti Antalya'da elde eden Beşiktaş, 3 karşılaşmayı beraberlikle tamamladı, bir mücadeleyi de yitirdi.

MEHDİ VE SKUBİC OYNAYACAK

Atiker Konyaspor'da Nejc Skubic ve Mehdi Bourabia Beşiktaş maçında forma giyecek. Ferhat Öztorun ise 3 hafta daha olmayacak.   Yeşil-beyazlı ekipte, Ferhat Öztorun ve Eren Albayrak’ın sakatlıkları bulunuyor ve bu oyuncular Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yokluğunda Alanyaspor maçında sağ bek oynayan Ömer Ali’nin sol beke geçmesi bekleniyor.

JOKER ÖMER ALİ SOL BEKTE

Alanyaspor maçında sağ bek oynayan Ömer Ali’nin  Beşiktaş karşısında sol beke geçmesi bekleniyor. Bu sezonun joker oyuncusu olan Ömer ali stoper ve ön libero mevki dışında her mevkide forma giyiyor. Başarılı oyuncu bu sezon, sağ bek, sol bek, forvet, forvet arkası, sağ açık ve sol açık mevkilerinde forma giydi. 

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum