Bernard Schuster: Şansımız yaver gitti

Bernard Schuster: Şansımız yaver gitti

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Plzen maçını ve takımın genel durumunu değerlendirdi.Schuster "İşimizi zor yapan bir rakip vardı, sert oynamak zorunda kaldık. Şansımız yaver gitti.

 Akıllı olduk rakibi kızdırdık. Kırmızılılar işimize geldi. Teknik dirtektörler hiç memnun olmazlar. Ben de öyleyim, keşke daha iyi oynasaydık. Takımın gelişme anlamında ilerlediğini söylemeliyim. Takım zamanla oturacak. Haftaya lig başlayacak biraz erken ama temel olarak oyun çatımıza eriştik. Yeni bir hoca olarak bütün oyuncuları denemeliyim. Bugün Holosko'yu denedim. Sivok talihsiz bir sakatlık yaşamıştı yerine Zapotocny'i aldım. İbrahim Toraman sakatlanınca Ferari'yi almak zorunda kaldım. Hazırlık karşılaşması yapıp takımı daha iyi tanımak isterdim ama kendimizi resmi maçların içinde buldum. Maçları kazanmak moral veriyor. Artı psikolojiyle giriyorsunuz diğer maçlara.
Dünya Kupası'ndan sonra Holosko'nun iyi performansa 90 dakika oynamaya ihtiyacı vardı. Bazı eksikleri var onları da giderecek. Takımdaki en eksik olan şey takım halinde koşmak, takım halinde hareket etmek. İnanılmaz bir taraftar var. Taraftarın pozitif yönünü kullanın dedim takıma."diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.