Bereket Sofrası Devam Ediyor

Bereket Sofrası Devam Ediyor

Bursa’nın İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın her cuma sabahı farklı bir camide düzenlediği ‘Bereket Sofrası’nın bu haftaki durağı Urgancılar Camii oldu.Aktaş, Urgancılar Camii’nde sabah namazının...

Bursa’nın İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın her cuma sabahı farklı bir camide düzenlediği ‘Bereket Sofrası’nın bu haftaki durağı Urgancılar Camii oldu.

Aktaş, Urgancılar Camii’nde sabah namazının ardından mahalle sakinleri ile kahvaltı yaptı. Bereket Sofrası’na AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri katıldı.

Şehitler için yapılan duanın ardından konuşan Aktaş, “İlçemizin her noktasına en iyi hizmeti götürmek için gayret gösteriyoruz. Aslî belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra eğitim, sağlık, spor alanlarında yaptığımız projelerle ilçemize değer katmaya devam ediyoruz. Bütün bunların yanı sıra gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel faaliyetlerle de halkımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda halkımızla buluşma adına başlattığımız ve büyük bir teveccüh gören Bereket Sofrası, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini bizlere göstermektedir” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.