Beraberliklerin takımı: Konyaspor 

Beraberliklerin takımı: Konyaspor 

Konyaspor, Süper Lig’in ilk 15 haftalık bölümünde en fazla berabere kalan takım oldu. 7 kez sahadan beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlı ekip bu istatistikte ligin zirvesinde yer aldı

Süper Lig’de 25 puan toplayan Konyaspor, ligin ilk 15 haftalık bölümünde  7 kez  sahadan 1 puanla ayrılarak 19 takım arasında en fazla berabere kalan ekip oldu.

Ligde 15 maçta 7 kez sahadan bir puan ile ayrılan yeşil-beyazlı ekip,  söz konusu süreçte, Ankaragücü ve Başakşehir ile golsüz berabere kalırken, Antalyaspor, Adana Demirspor ve Kasımpaşa ile 1-1 ve Trabzonspor ile de 2-2’lik skorla sahadan ayrıldı. Anadolu Kartalı son olarak sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı.  Yeşil-beyazlı ekip kalan 8maçta ise  6 kez rakiplerine puan şansı tanımazken 2 kez de sahadan puansız ayrıldı.

Bu periyotta 18 kez rakip fileleri sarsan yeşil-beyazlılar, kalesinde ise 11 gole engel olamadı.

Süper Lig’de 25 puanla  6.basamakta yer alan Konyaspor, bu sezon tek farklı skorlarla galibiyete uzandı. 2-1 kazandığı Kayserispor maç ile birlikte yeşil-beyazlılar aldığı 6 galibiyetin 5’ini tek farklı skorla elde etti. Söz konusu  5 maçlık süreçte Fenerbahçe, Giresunspor, Hatayspor ve Ümraniyespor’u 1-0’lık skorlarla deviren Anadolu Kartalı, Kayserispor’u ise 2-1’lik skorlarla yenmeyi başardı. 46 yaşındaki teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki Konyaspor, İstanbulspor maçından ise 4-0’lık skorlarla galip ayrılan taraf oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum