Bera Alanyada erken rezervasyon fırsatları

Bera Alanyada erken rezervasyon fırsatları

Yaz için tatil programını şimdiden planlamak ve hayallerindeki tatili daha cazip fiyatlara yapmak isteyenler, cazip fiyatlarla erken rezervasyon fırsatlarını değerlendiriyor

Yaz için tatil programını şimdiden planlamak ve hayallerindeki tatili daha cazip fiyatlara yapmak isteyenler, cazip fiyatlarla erken rezervasyon fırsatlarını değerlendiriyor. Bu yıl erken rezervasyon döneminin diğer yıllara göre daha önce başlaması, tatilcilere yaz tatillerini aylar öncesinden planlama fırsatı sunuyor. Erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmayan yerli ve yabancı turistler, aylar öncesinden uygun fiyatlar ve avantajlı ödeme koşulları ile hayallerindeki tatile rezervasyon yaptırıyor.
Alternatif turizmin önemli merkezi Bera Alanya’da erken rezervasyon kampanyası başladı. Bera Alanya, uzayıp giden tatil keyfi için 39 Euro’dan başlayan fiyatlarla misafirlerini bekliyor. Erken rezervasyon fırsatlarıyla ilgili konuşan Bera Alanya işletme müdürü Mustafa Sağlam, tatil yapmanın herkesin hakkı olduğunu belirterek otel olarak amaçlarının erken rezervasyon kampanyaları ile misafirlerine cazip fiyatlara tatil yaptırmak olduğunu söyledi.
Tüm yılın yorgunluğunu üzerinden atmak, tatil yaparken yorulmak değil, dinlemek isteyenlerin değişmez adresi Bera Otel, bay-bayanlara özel kapalı havuzu, profesyonel bir ekibin eşlik ettiği SPA merkezi, Türk hamamı, saunası, jakuzi havuzu, buhar odası ve şok duşları ile misafirlerine unutulmaz bir tatil fırsatı sunuyor. Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerini ödüllü ellerle sunan Bera Otel, çocuğunuz yaşıtlarıyla birlikte uzman ellerde güvendeyken size daha fazla özgür kalabileceğiniz alanlarda tatilin keyfini çıkarmak kalıyor.
Kampanya süresince indirim oranlarının kademeli olarak azaltılacağını kaydeden Mustafa Sağlam, fiyatların yükseleceğini hatırlatarak tatilcilere, tatil planlarını kampanya sona ermeden yapmaları uyarısında bulundu. Son yıllarda erken rezervasyon kampanyasına katılımın ciddi oranda arttığını belirten Sağlam, kampanya kapsamında sınırlı sayıda oda ayırdıklarını, erken rezervasyon fırsatlarından faydalanmak isteyen tatil severlerin acele etmeleri gerektiğini söyledi. Bu yıl erken rezervasyon kampanyasına katılımın daha yoğun olacağını düşündüğünü vurgulayan Sağlam, “Daha önce Türk misafirler fikir değiştirme ve zamanı iyi yönetememe korkusu gibi sebeplerle erken rezervasyona sıcak bakmıyordu. Son yıllarda bu ön yargı ortadan kalktı. Artık Türk misafirler de tatil planlarını erken yapıp, cazip fiyat ve avantajlı ödeme koşullarından yararlanmayı öğrendi” dedi.
HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.