Benzine gelecek indirime herkes şaşıracak! Bu gece tabelaya dikkat

Benzine gelecek indirime herkes şaşıracak! Bu gece tabelaya dikkat

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatlarındaki değişimi vatandaş yakından takip ederken benzine uygulanacak indirim miktarı herkesi şaşırtacak.

Akaryakıt piyasasında yaşanan son gelişmelere bağlı olarak benzin fiyatlarına indirim uygulanacağı duyuruldu. Bahsi geçen indirimin miktarını ise herkes merak ediyor. Enflasyona doğrudan etki eden akaryakıt fiyatlarının ucuzlayacak olması vatandaşı sevindirdi. Söz konusu benzin indiriminin miktarı da belli oldu.

benzinci.webp

Edinilen bilgiye göre bugün gece saatlerinden itibaren pompaya yansıması beklenen indirimin miktarı litre başına 97 kuruş olarak belirlendi. Bu indirimle birlikte otomobilin yakıt deposu dolduran vatandaş 50 lira daha az ödeme yapmış olacak.

benzin-2.jpg

Gece saatlerinden itibaren benzinin litre fiyatının İstanbul'da 36 lira seviyelerine kadar gerilemesi bekleniyor. İndirimlerin devam etmesi hususunda vatandaşın talebi devam ediyor. Akaryakıt ucuzlayınca her ürüne indirim geleceğini dile getiren vatandaşların bu talebi dikkate alınacak mı merak ediliyor. Motorin fiyatlarına ise henüz bir indirim beklenmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum