Benzin bu gece motorinin litre fiyatını takip edecek!

Benzin bu gece motorinin litre fiyatını takip edecek!

Benzin fiyatlarının bu gece motorini takip edeceği söylentileri vatandaşı kızdırdı.

Akaryakıt piyasasındaki çalkalanma süreci hız kesmeden devam ederken benzinin de bu gece motorini takip edecek bir gelişmeye maruz kalacağı öğrenildi. Türkiye'de vatandaşın fiyatını en çok takip ettiği tüketim ürünlerinden birisi benzin birisi de motorin.

benzin-ve-motorin-pompacisi.jpeg

Türk insanı benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip ediyor. Maliyet artışını tetikleyen benzin ve motorine ilişkin bir gelişme yakın zamanda yaşanmıştı. Dün motorine yapılan zammın ardından uzun süre sonra motorinin litre fiyatı 20 lirayı geçmişti.

benzin-secim-oncesi-zammi.jpg

Söz konusu fiyat artışı vatandaşın moralini bozdu çünkü motorine zam gelmesi demek a'dan z'ye her market ürününe zam anlamına geliyor. Benzin fiyatıyla ilgili olarak ise bir zam kararı yoktu. Benzinli otomobil kullananlar buna sevinmişti ancak bu sevinç de uzun sürmedi.

benzin-ve-motorin-satan-adam.jpg

Benzinin bu gece motorinin litre fiyatını takip edeceği öğrenildi. Aktarılan son gelişmelere göre dün motorine gelen zam bu gece benzine gelecek. 77 kuruş olarak yansıtılacak olan zamla benzinin fiyatı yükselecek.

benzin-yine-zam.jpg

Bahsi geçen zam miktarına vatandaş tepkili. Türkiye'de akaryakıt fiyatlarının dolar ve petrolün varil fiyatına endeksli olması işleri zorlaştırıyor. En ufak bir artış bile doğrudan vatandaşa yansıtılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.